Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prvá SuperStar šokuje: ROZVOD!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Ich láska je minulosťou! Kelly Clarkson (38) sa po celom svete preslávila ako prvá víťazka speváckej šou American Idol (u nás známej ako SuperStar). Okrem kariéry sa mohla pochváliť aj krásnou rodinkou. S manželom Brandonom Blackstockom (43) majú dve det. Médiá sú však v týchto dňoch plné správ o tom, že slávna blondínka sa po siedmich rokoch manželstva rozvádza

Zdalo sa, že Kelly Clarkson našla po boku Brandona Blackstocka svoje šťastie. Dvojica sa spoznala v roku 2006, o šesť rokov neskôr sa zasnúbili. V roku 2013 sa konala rozprávková svadba a Kelly v júni 2014 porodila dcérku a v apríli 2016 synčeka. Brandon má dve staršie deti z predošlého manželstva. 

Kelly Clalrkson ako šťastná nevesta v roku 2013.
Zobraziť galériu (7)
Kelly Clalrkson ako šťastná nevesta v roku 2013.

Kelly len nedávno priznala, že túžila ešte po ďalšom dieťatku. „Ale môj muž povedal - Nie, máme už štyri deti,” prezradila vo svojom podcaste The Kelly Clarkson Show talentovaná speváčka.

Viaceré médiá uvádzajú, že pod krach tohto manželstva sa podpísala aj karanténa súvisiaca s koronavírusom. Rodina slávnej superstaristiky ju trávila v izolácii na ranči v Montane. „Dúfali v to, že to ich vzťah zachráni. Opak je však pravdou. Kelly si uvedomila, že už viac s Brandonom nechce byť,” uviedol pre Entertainment Tonight zdroj z ich okolia. Clarkson dokonca 4. júna podala na súde v Los Angeles žiadosť o rozvod.  

Láska zo vzťahu tejto dvojice vyprchala.
Zobraziť galériu (7)
Láska zo vzťahu tejto dvojice vyprchala.  (Zdroj: Instagram)

Kelly Clarkson je dvojnásobnou mamičkou.
Zobraziť galériu (7)
Kelly Clarkson je dvojnásobnou mamičkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kelly Clarkson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu