Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Krvavá dráma pred pohostinstvom v Dubnici nad Váhom: Útočník trikrát bodol muža bojovým nožom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj, Getty images)

DUBNICA NAD VÁHOM - Policajti z Dubnice nad Váhom boli v nedeľu večer privolaní do miestneho pohostinstva, kde vo vonkajších priestoroch prevádzky 41-ročný muž trikrát bodol bojovým nožom o rok staršieho poškodeného. Policajti muža obmedzili na osobnej slobode a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

archívne video

Muž útočil nožom vo francúzskom Annecy (Zdroj: Twitter)

Na základe vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinený vo večerných hodinách vo vonkajších priestoroch prevádzky pohostinstva v Dubnici nad Váhom po predchádzajúcom verbálnom konflikte pristúpil k 42-ročnému poškodenému.

Následne ho trikrát úmyselne bodol bojovým nožom, pričom mu spôsobil bodnorezné poranenia v oblasti hrudníka, drieku a dolnej končatiny. „Poškodený bol prevezený na ošetrenie do nemocnice. Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 41- ročnému mužovi za zločin Ublíženie na zdraví, spáchaný v štádiu pokusu,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Ingrid Krajčíková.

Vyšetrovateľ z Trenčína odovzdal spisový materiál prokurátorovi a zároveň spracoval podnet na jeho väzobného stíhanie, o ktorom bude rozhodovať sudca Okresného súdu v Trenčíne. „V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov,“ doplnila hovorkyňa.

Viac o téme: Dubnica nad Váhomútok nožom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu