Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VOJNA hviezdnej speváčky s exmanželom: Opäť skončil na súde... V hre je miliónové odškodné!

Kelly Clarkson Zobraziť galériu (2)
Kelly Clarkson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Niekdajšia veľká lásky hviezdnej speváčky Kelly Clarkson (41) a jej exmanžela Brandona Blackstocka (47) sa zmenila na otvorenú vojnu. Hudobníčka totiž svojho bývalého partnera žaluje a súdnou cestou od neho žiada, aby jej vyplatil takmer 2,5 milióna eur.

Galéria: Kelly Clarkson

Dvojica oznámila rozpad ich manželstva v roku 2020. Následné dva roky sa dvojica súdila kvôli starostlivosti o ich dve deti - dcéru River Rose (9) a syna Remingtona Alexandra (7). Spory bývalých partnerov sa však ani zďaleka neskončili. 

Najnovšie totiž Clarkson požaduje od Blackstocka odškodné vo výške takmer 2,5 milióna dolárov. Jej exmanžel totiž v čase ich vzťahu pracoval ako jej manažér a podľa úradov si za vystúpenia a tvorbu Clarkson účtoval viac, než bola reálna cena, o ktorej vedela samotná speváčka.

Úrady zistili, že sa suma, ktorú týmto získal, vyšplhala až na spomínaných 2,5 milióna, ktoré chce teraz Clarkson späť. Proti rozhodnutiu sa však Blackstock plánuje odvolať a podľa magazínu Page Six tieto obvinenia rázne odmieta. Ani 4 roky po rozpade ich vzťahu tak dvojica nedokáže zakopať vojnovú sekeru a vyzerá to tak, že sa to v najbližšom období ani nestane.

Brandon Blackstock a Kelly Clarkson
Zobraziť galériu (2)
Brandon Blackstock a Kelly Clarkson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kelly Clarkson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu