Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bookmakeri sa pozreli na eurovoľby: TOTO sú podľa nich najväčší favoriti! TÍTO u nich nemajú šancu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/Jakub Kotian, TASR/Pavel Neubauer, Getty Images)

BRATISLAVA - Na Slovensku sa čoskoro uskutočnia už tretie voľby v priebehu necelého roka. Tentokrát si budeme 8. júna voliť pätnásť zástupcov do Európskeho parlamentu. Okrem prieskumov verejnej mienky sa dá aktuálna dôvera voči jednotlivým stranám a ich kandidátom preveriť aj prostredníctvom bookmakerov v stávkových kanceláriách. Tí už zverejnili aktuálne kurzy.

Možnosť staviť si na voľby do Európskeho parlamentu už ponúka svojim klientom stávková spoločnosť Tipsport. Podľa ich špecialistov na politické stávky je momentálne najväčším favoritom na víťazstvo v eurovoľbách hnutie Progresívne Slovensko s aktuálnym kurzom 1,35:1.

Hnutie PS predstavuje kompletnú kandidátku do Európskeho parlamentu (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Na druhom mieste čo sa týka kurzov je Smer-SSD, aktuálne si na jeho triumf v eurovoľbách môžete vsadiť v kurze 2,70:1. Ďalšie strany, resp. hnutia nasledujú už s väčším odstupom. Na víťazstvo Hlasu-SD je aktuálne vypísaný kurz 15:1, na Republiku 88:1, na SaS 120:1, na KDH 130:1 a na Demokratov 135:1. O priazeň voličov zabojuje celkom 24 politických strán a na väčšinu z nich kurzy ani nevypísali

Bookmakeri sa pozreli na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tipsport)

Záujem tipujúcich bude nižší

„Aktivita tipérov sa ešte len rozbieha a určite bude vyššia s blížiacim sa termínom konania volieb. V každom prípade o eurovoľby na Slovensku je nižší záujem ako o parlamentné voľby – a platí to nielen čo sa týka účasti voličov, ale aj v stávkovom biznise,“ uviedol Filip Timár, vedúci komunikácie a CSR Tipsport SK, a k favoritovi na víťazstvo vo voľbách do EP doplnil: „Zatiaľ to aj podľa tipérov vyzerá na víťazstvo Progresívneho Slovenska, veď doteraz až 82 % všetkých stávok išlo práve na úspech tohto politického hnutia.“

„Zatiaľ najvyššie sólo stávky evidujeme v hodnote 200 eur na výhru PS, čo pri kurze 1,35:1 znamená potenciálnu výhru pre tipérov okolo 270 eur,“ doplnil Timár.

Viac o téme: KurzyStávkové kancelárieEurovoľbyBookmakeriTipsport
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu