Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dokonale UTAJENÝ ROZCHOD v šoubiznise: Krásna modelka je po 2 rokoch opäť sama!

Zobraziť galériu (5)

LOS ANGELES - Ich cesty sa rozišli! Krásna modelka Bella Hadid (26) zdá sa nemá šťastie v láske. Ako aktuálne vyšlo najavo, jej posledný vzťah skončil rozchodom. S kreatívnym riaditeľom istej spoločnosti - Marcom Kalmanom (35) boli spolu zhruba dva roky. V jari sa však v tichosti rozišli.

Vyzeralo to, že našla svoje šťastie... Avšak namiesto zásnub či svadby prišiel rozchod. So správami o tom, že Bella Hadid a Marc Kalman sa v jari rozišli, prišiel v týchto dňoch Daily Mail„Boli do seba veľmi zamilovaní, ale napokon sa rozhodli svoj vzťah ukončiť. Bella je veľmi milý človek, ale je pre ňu náročné zvládať tlak, ktorý so sebou sláva prináša. Od ich rozchodu sa usiluje viac starať hlavne o seba,” uviedol k tomu dobre informovaný zdroj. Medzi dvojicou vraj aj po rozchode panujú dobré vzťahy.    

Bella Hadid a Marc Kalman v čase, keď tvorili šťastný pár.
Zobraziť galériu (5)
Bella Hadid a Marc Kalman v čase, keď tvorili šťastný pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Slávna topmodelka zhruba pred deviatimi mesiacmi definitívne skoncovala s alkoholom. Nikdy s ním nemala problém, ani s drogami, ale jednoducho sa rozhodla, že bude zdravšie žiť. Momentálne sa nachádza na ozdravnom pobyte, kde sa lieči z následkov lymskej boreliózy, ktorá ju postihla. 

Viac o téme: Bella HadidMarc Kalman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu