Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TOTO že je tá krásna modelka?! Hviezdu prehliadkových mól by ste na letisku NESPOZNALI... Uff!

Bella Hadid sa považuje za jednu z najkrajších modeliek súčastnosti. Zobraziť galériu (2)
Bella Hadid sa považuje za jednu z najkrajších modeliek súčastnosti. (Zdroj: SITA)

MIAMI - TOTO je ona?! O Belle Hadid (25) sa v posledných dňoch toho popísalo veľa. Bola totiž jednou z hlavných hviezd parížskeho Fashion Weeku. No zatiaľ čo tam pútala pozornosť dokonalými krivkami a neprehliadnuteľnou krásou, mimo móla by ste si ju ani nevšimli. Pozrite, na letisku vyzerala ako šedá myška!

Galéria: Modelka Bella Hadid

Bella Hadid disponuje symetrickou tvárou a dokonalými krivkami... Tie viackrát ukázala aj na parížskom Fashion Weeku, ktorý po týždni prehliadok, v utorok vyvrcholil. A práve americká modelka bola jednou z hlavných hviezd módneho podujatia. Veď najprv sa písalo o tom, že jej šaty nastriekali priamo na holé telo a potom svoje proporcie predvádzala vo viacerých priesvitných modeloch. 

No zatiaľ čo tam bola za stredobod pozornosti, v bežnom živote si rada užíva anonymitu. A vie čo urobiť, aby ju nikto nespoznal. Po návrate do Miami ju totiž fotografi nafotili na letisku a div, že ju spoznali - krásna modelka totiž vyzerala doslova na šedú myšku. Oblečená v teplákovej súprave, na hlave čelenka... A tvár jej zakrývalo rúško a veľké dioptrické okuliare. No, takto by sa za ňou zrejme otočil len málokto!

TOTO že je tá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Bella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu