Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bývalý priateľ Taylor Swift šokuje: Krátko po rozchode ho spájajú s inou ženou!

Taylor Swift a Joe Alwyn
Taylor Swift a Joe Alwyn (Zdroj: profimedia.sk)

BUDAPEŠŤ - Oporu po rozchode našiel u svojej hereckej kolegyne. Pred dvoma týždňami sa objavili správy o tom, že speváčka Taylor Swift (33) a jej priateľ Joe Alwyn (32) sa rozišli. Po boku umelca sa však už objavuje iná žena. Nečudo, že sa začalo špekulovať o tom, že ich okrem pracovného vzťahu spája aj čosi iné.

O rozchode Swift a Alwyna sme vás na Topkách informovali pred dvoma týždňami. Rozpad ich vzťahu prišiel ako blesk z čistého neba a dnes už je definitívne minulosťou. Dvojica bola spolu približne 6 rokov. 

Alwyn však momentálne na smútok nemá čas. V týchto týždňoch totiž natáča film The Brutalist, v ktorom sa okrem neho objavia aj ďalšie herecké hviezdy, ako sú napríklad Vanessa Kirby, Adrien Brody, Marion Cotillard či Emma Laird.

Práve s poslednou menovanou si mal počas natáčania v Budapešti veľmi sadnúť po ľudskej stránke a objavil sa aj v jej príspevku na sociálnej sieti Instagram, kde Laird zverejnila zábery z hlavného mesta našich susedov. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

To, že majú jeden k druhému blízko, potvrdil aj zdroj z ich okolia. „Odkedy sa rozšírili správy o ich rozchode, Emma bola pre Joea veľkou oporou. Zápasil so slávou a spoločné chvíle s Emmou v Maďarsku, kde ho nikto nepoznal, si veľmi užíval," povedal zdroj pre The Sun.

Viac o téme: Taylor SwiftJoe AlwynEmma Laird
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu