Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tajný ROZCHOD v šoubiznise: Slávna speváčka je po rokoch opäť sama!

Zobraziť galériu (8)

LOS ANGELES - Láska z ich vzťahu už vyprchala! Vyzerá to tak, že hviezdna speváčka Taylor Swift (33) má za sebou ďalší nevydarených vzťah. Podľa medializovaných informácií sa s hercom menom Joe Alwyn (32) nedávno v tajnosti rozišli.

Taylor Swift a Joe Alwyn boli spolu zhruba 6 rokov. Zdroj z ich okolia pre CNN uviedol, že ich vzťah je už ale minulosťou. „Pred pár týždňami sa rozišli. Plánujú ale zostať priateľmi,” povedal k tomu. 

Slávna speváčka je momentálne na koncertnom turné. Ani ona, ani Joe sa k informáciám o rozchode zatiaľ nijako nevyjadrili. Fanúšikovia už však na sociálnych sieťach vedú o ich rozchode búrlivé debaty. Zároveň špekulujú o rôznych indíciach, ktoré smerujú k tomu, že je blondínka opäť single. 

Taylor Swift a Joe Alwyn
Zobraziť galériu (8)
Taylor Swift a Joe Alwyn  (Zdroj: profimedia.sk)

Taylor Swift sa môže pochváliť mnohými úspechmi a cenami. V láske však toľko šťastia nemá. Za sebou má nevydarené vzťahy so spevákmi Joe Jonasom, Harrym Stylesom, Johnom Mayerom, či DJ-om Calvinom Harrisom. Pár tvorila aj s niektorými hercami. Spomenúť možno Taylora Lautnera a Jakea Gyllenhaala.

Viac o téme: Taylor SwiftJoe Alwyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu