Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tajomstvo Koleníkovho sexepílu: Vďaka TOMUTO sa za ním všetky otáčajú!

Ján Koleník
Ján Koleník (Zdroj: psc)

BRATISLAVA – Ján Koleník je jedným z najžiadanejších hercov. Diváci si ho obľúbili v mnohých seriáloch či filmoch, dych však vyráža aj na tanečnom parkete.

Ján Koleník bol a stále je považovaný za sexsymbol, aj keď herci toto označenie príliš neobľubujú. Každopádne je nielen skvelý a často obsadzovaný herec, ale aj neprekonateľný tanečník. Voľného času na rozdávanie príliš nemá, ale ak si myslíte, že voľné chvíle rád využíva na to, čo väčšina ľudí, ste na omyle.


Herci veľmi veľa času trávia v maskérni. V divadle aj v televízii potrebujú líčenie, čo najmä pre mužov nie je ich „šálka kávy“. O to dôležitejšia je starostlivosť o pleť aj potreba odlíčiť sa. Ako sa o svoju pleť stará Koleník? „Nemyslím si, že to je u mňa prehnané, napríklad neviem si zvyknúť na starostlivosť o pleť. Vždy som to nejak vyskúšal, ale mám tak citlivú pleť, že akýkoľvek prípravok na pleť mi nerobí dobre, takže moja suchá tvár bude naberať časom asi známky vrások a starnutia, ale je to prirodzené, takže nechám to na tok času…“, nešetril úprimnosťou Koleník. Herci to však majú náročnejšie v tom, že musia používať make-upy a púdre. Aké má na to riešenie? Koleník prezradil, čo je podľa neho najprijateľnejšie a najlepšie. Budete prekvapení, aké je to jednoduché.

Tajomstvo Koleníkovho sexepílu: Vďaka TOMUTO sa za ním všetky otáčajú! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu