Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bolestná SPOVEĎ slávnej blondínky: Priznala POTRAT a prekvapivú DIAGNÓZU!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Otvorila svoju trinástu komnatu! Aj keď by sa zdalo, že Paris Hilton (42) už ani nemá čím prekvapiť, opak je pravdou. Slávnej blondínke by už o týždeň mala vyjsť kniha, v ktorej podľa vlastných slov odhalí viaceré tajomstvá. Napríklad aj to, že v minulosti podstúpila interrupciu.

„Bola som nervózna, že sa o môj príbeh podelím so svetom, ale teraz, keď je to už tu, tak sa cítim dosť silná a statočná na to, aby som ho mohla povedať vlastnými slovami,” uviedla na sociálnej sieti Paris Hilton, ktorá sa len nedávno stala matkou. 

Synčeka, ktorému spolu s manželom Carterom Reumom dali meno Phoenix, im vynosila náhradná matka. 

Kontroverzná dedička hotelového impéria sa netají tým, že cesta za vytúženým dieťatkom nebola jednoduchá. Vo svojej knihe ale odhalila aj to, že v minulosti bola už tehotná, ale rozhodla sa absolvovať potrat.

„Bolo to v novembri 2003. Bola som veľmi vystrašená. Lomcovali mnou hormóny v kombinácii s mojimi symptómami ADHD. Všetko, čo som o sebe vedela, bolo v konflikte s tým, ako som bola vychovaná a v čo som verila,” uviedla podľa úryvku, ktorý zverejnil Time Magazine slávna blondínka. „Vedela som, že nie je správny čas na to, aby som sa zaviazala,” dodala. 

Paris v tom čase mala 22 rokov a tvorila pár s modelom menom Jason Shaw, s ktorým bola aj zasnúbená. 

Paris Hilton a Jason Shaw
Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton a Jason Shaw  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu