Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Paris Hilton sa v tajnosti stala MAMOU: Zverejnila PRVÉ FOTO bábätka... Takéto dostal meno!

Paris Hilton a Carter Reum sú rodičmi synčeka.
Paris Hilton a Carter Reum sú rodičmi synčeka. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dedička hotelového impéria Paris Hilton (41) koncom januára šokovala fanúšikov, keď zverejnila, že sa s manželom Carterom Reumom potajomky stali rodičmi. Bábätko im vynosila náhradná matka. A teraz zverejnili prvú fotku aj meno malého synčeka!

Keď koncom januára Paris Hilton zverejnila, že sa stala mamou, bol to pre verejnosť obrovský šok. Nikto totiž ani len netušil, že si s manželom Carterom Reumom nechali vynosiť dieťatko náhradnou matkou. 

„Vždy bolo mojím snom stať sa matkou a som šťastná, že sme sa s polu s Carterom našli. Sme nadšení, že sme si založili rodinu a naše srdcia priam vybuchujú láskou pre nášho synčeka,“ uviedla blondínka. Verejnosti však vtedy ukázala len ručičku ich bábätka. 

Galéria: Paris Hilton

No teraz na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila úplne prvé fotky so synom. Na jednej je spolu s manželom a spiaceho chlapčeka drží v náručí. A na druhej je iba ona sama a syna bozkáva na tváričku. „Malý Phoenix. Celý náš svet,“ napísala k záberom. Pozrite, ako to Paris pristane v úlohe mamičky!

 

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu