Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bolestná spoveď pracháčky Paris Hilton: Ako tínedžerku ju sexuálne zneužili!

Paris Hilton Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj ona si prešla peklom! Hoci sa Paris Hilton (41) narodila so zlatou lyžičkou v ústach, nie všetko v jej živote bolo vždy dokonalé. Škandalózna blondínka sa v najnovšom rozhovore zverila s nechutnými zverstvami, ktoré sa jej diali v liečebnom zariadení pre mládež Provo Canyon School.

Paris Hilton mala problémy so škandálmi prakticky už odmalička. Kvôli rebelskej povahe ju rodičia poslali ako 16-ročnú do neslávnej americkej školy Provo Canyon School, ktorá slúži ako nápravné zariadenie pre mladistvých.

Bolestná spoveď pracháčky Paris
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram P.H.)

Paris tú strávila 11 mesiacov a podľa jej slov to bolo doslova peklo. Táto škola má bohatú skúsenosť s obvineniami zo sexuálneho napadnutia a k nim sa najnovšie pridala aj slávna blondínka. V rozhovore pre New York Times priznala, že aj ona bola obeťou tohto vyčíňania.

„Stávalo sa, že mňa a ďalšie dievčatá zobrali neskoro v noci do jednej z miestností a tvárili sa, že robia nejaké vyšetrenia. Ale nerobili to doktori, ale zamestnanci toho zariadenia, ktorí nás donútili ľahnúť si na stôl a tvárili sa, že robia vyšetrenie krčka maternice," povedala Paris.

„Netuším, čo robili, ale určite to neboli doktori. Veľmi som sa bála a je to niečo, čo som na mnoho rokov vytesnila z mojej hlavy. Ale teraz sa to stále vracia a musím na to myslieť. Keď sa na to pozriem ako dospelý človek, jednoznačne išlo o sexuálne násilie," povedala herečka.

K celej situácii sa vyjadrila aj na svojom profile na sociálnej sieti Twitter. „Počas toho, ako ma držali, som plakala a hovorila im, aby to nerobili. Oni len povedali, aby som držala hubu a prestala sa brániť. Podľa mňa je veľmi dôležité, aby sa o takýchto bolestivých veciach hovorilo. Takto sa pomôže tomu, aby sa toto násilie skončilo," napísala Paris.

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu