Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávnej pracháčke takmer puklo srdce: NECHUTNÉ a KRUTÉ komentáre na vzhľad jej synčeka!

Paris Hilton Zobraziť galériu (4)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bezcitnosť niektorých ľudí nemá hraníc! Slávna dedička hotelového impéria Paris Hilton (42) už nemohla zostať ticho. Rázne zareagovala na komentáre hejterov, ktorí vo veľkom riešili vzhľad jej vytúženého dieťatka. Pozrite sa, čo im odkázala!

Paris Hilton sa koncom januára splnil veľký sen. Náhradná matka totiž jej a jej partnerovi Carterovi porodila vytúžené bábätko. Chlapčekovi dali meno Phoenix a rastie ako z vody. Pred pár dňami sa na sociálnej sieti Instagram pochválila jeho aktuálnymi fotkami. 

Kým skupina mamičiek riešila, že chlapčekova väčšia hlavička ho predurčuje k tomu, že bude veľmi múdry a inteligentný, našlo sa aj veľa hejterov, ktorí boli poriadne krutí. 

Paris sa v týchto dňoch rozhodla na to zareagovať. „Niektorí ľudia na tomto svete sú chorí. Môj anjelik je úplne zdravý. A áno, samozrejme, bol u lekára, má len veľký mozog,“ vyjadrila sa prostredníctvom TikToku. 

Situáciu komentovala aj na sociálnej sieti Instagram. Netajila sa tým, že jej to zlomilo srdce. „Ak nezverejňujem fotky svojho syna, ľudia predpokladajú, že som zlá matka. Ak ich zverejním, niektorí ľudia sú krutí a šíria nenávisť,” uviedla okrem iného. „Phoenix je celý môj svet a je najväčším požehnaním môjho života,” dodala a zároveň vyzvala ľudí , aaby k sebe pristupovali s väčšou empatiou a láskavosťou. 

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu