Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obrovský SMÚTOK Paris Hilton: Zomrela jej verná spoločníčka (†23)... Bola súčasť rodiny!

Paris Hilton prežíva obrovský smútok. Zobraziť galériu (2)
Paris Hilton prežíva obrovský smútok. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Známa boháčka Paris Hilton (42) je známa svojou láskou k psíkom už od jej detstva. Momentálne však prežíva veľký smútok, pretože zomrela jej 23-ročná čivava. Podľa jej slov bola pre ňu ako rodina a emotívnymi slovami sa s ňou rozlúčila na svojich sociálnych sieťach.

Paris Hilton bola v minulosti známa najmä svojím problémovým či výstredným správaním. Okrem toho sa však s láskou starala o svojich psíkov, kvôli ktorým prežila v poslednom období veľa starostí.

Počas minulého roka sa jej totiž zatúlal jeden z nich a doteraz sa ho nepodarilo nájsť. Na pomoc si dokonca prizvala detektívov, ktorí sa na podobné prípady špecializujú. Počas včerajšieho dňa však zverejnila ďalšiu smutnú správu. 

Jej ďalšia čivava, ktorá mala už 23 rokov, totiž zomrela. Informovala o tom na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Počas 23 rokov priniesla môjmu životu lásku, vernosť a nezabudnuteľné momenty. Jej život bol dlhý a bola obklopená láskou. Bolesť, ktorú cítim, je neopísateľná. Nebola len domáci miláčik, bola moja rodina a verná spoločníčka," napísala Hilton.

„Ďakujem za to, že si môj život obohatila bezpodmienečnou láskou. Navždy budeš mojim anjelom a budem ťa milovať. Aj keď si fyzicky preč, odtlačok tvojej labky na mojom živote nikdy nezmizne. Odpočívaj v pokoji, moja zlatá kamarátka, budeš nám chýbať," doplnila boháčka.

Galéria: Paris Hilton
 

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu