Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Posledné chvíle českého speváka (†41): Bolo mu lepšie a zrazu... SMRŤ!

David Stypka Zobraziť galériu (3)
David Stypka (Zdroj: Instagram DS)

PRAHA - Veril, že nad chorobou dokáže vyhrať! Spevák David Stypka aktuálne získal na odovzdávaní cien Anděl tri sošky. Bohužiaľ, posmrtne. Bojoval s rakovinou a nakazil sa aj koronavírusom. Jeho mama teraz opísala jeho posledné chvíle.

David Stypka zomrel 10. januára 2021. V roku 2020 mu diagnostikovali rakovinu pankreasu, napriek tomu pokračoval v tvorbe a naďalej spolupracoval napríklad s Ewou Farnou. Lenže potom sa nakazil koronavírusom... 

Posledné chvíle českého speváka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook D.Š.)

Jeho rodina samozrejme verila, že sa z toho dostane. A on sám evidentne tiež. „My sme to tak rýchlo nečakali a boli sme v šoku,” prezradila teraz jeho mama Marie Blesku. „Proste sme verili v zázrak, že sa uzdraví, že sa na to prišlo včas. A potom dostal covid a šiel síce do nemocnice, ale vo štvrtok mi volal a v piatok 8. januára mi písal večer z nemocnice, že je mu lepšie, že to vychytávajú,” dodala. 

Ako spomínala, keď si pre zhoršené dýchanie musel volať záchranku, adresoval jej slová: „Mami, neboj sa, ja sa vrátim.” Bohužiaľ, jeho slová sa nesplnili. Navyše, v čase pandémie za ním do nemocnice nemohli ísť, a tak odišiel osamote. „Bolo to hrozné. Bol covid, on mal covid a my sme za ním nemohli ísť, a zrazu sme sa ráno prebudili a on nebol,” povedala so smútkom. 

Posledné chvíle českého speváka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DS)

Viac o téme: David Stypka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu