Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kráska z Tudorovcov sa dala fotiť vyzlečená: Ukázala výstavný zadoček aj prsia!

Sarah Bolger odhalila svoje krivky pre čitateľov magazínu Esquire. Zobraziť galériu (6)
Sarah Bolger odhalila svoje krivky pre čitateľov magazínu Esquire.

LOS ANGELES – Toto telo skrýva pod dobovým kostýmom! Írska herečka Sarah Bolger (24) je známa najmä vďaka účinkovaniu v obľúbenom historickom seriáli Tudorovci. Najnovšie sa ale vžila do úlohy modelky, keď pre magazín Esquire nafotila sériu dráždivých záberov len v spodnej bielizni. V rafinovaných kúskoch odhalila brunetka dokonale tvarovaný zadoček, ale dala sa zlákať aj na pózovanie hore bez.

Nepatrí k hanblivkám! Magazín Esquire na svojich stránkach pravidelne ukazuje pôvaby úspešných, ale i menej známych krások. Jeho najnovšie číslo ozdobila Sarah Bolger, ktorá pričuchla k herectvu už v detstve a na konte má účinkovanie vo viacerých filmoch či seriáloch. Atraktívna Írka sa pred objektív fotografa postavila v spodnej bielizni a podväzkoch, vďaka čomu vzniknuté zábery pošteklia fantáziu nejedného chlapa.

Toho pravého ešte Sarah doposiaľ nenašla. „Páčia sa mi muži, ktorí sa o seba starajú. Oceňujem tiež, keď sú šikovní, rozhľadení a sebavedomí,” vymenovala v rozhovore kritériá pre svojich nápadníkov herečka, ktorá má sexepílu na rozdávanie. Na filmovom plátne sa však Sarah v úlohe zvodkyne ešte veľmi neprejavila. Doposiaľ hrala skôr princezničky. Najnovšie sa objaví v horore s názvom Vzkriesenie démona, ktorý bol pre ňu veľkou výzvou. 

Sarah Bolger sa pred objektívom fotografa pretŕčala hore bez.
Zobraziť galériu (6)
Sarah Bolger sa pred objektívom fotografa pretŕčala hore bez.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu