Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zo seriálového fešáka je úplná troska: Takto vyzerá pád na dno!

Seriálový kráľ Jonathan Rhys Meyers padol na úplné dno. Zobraziť galériu (7)
Seriálový kráľ Jonathan Rhys Meyers padol na úplné dno.

LONDÝN - Opíjal sa priamo na ulici! Írsky herec Jonathan Rhys Meyers (37) je známy nielen vďaka svojmu talentu a obrovskej charizme, ale aj kvôli problémom s chľastom. Tie dohnali hviezdu obľúbeného seriálu Tudorovci už viackrát na odvykačku, no ako najnovšie vyšlo najavo, metla ľudstva s krásavcom opäť zametá. Novinari ho nafotili pred pár dňami v londýnskych uliciach a pohľad na neho bol viac než žalostný.

Och, je to vôbec on?! Tvár a telo herca Jonathana Rhysa Meyersa sú dobré známe všetkým ženám, ktoré sa rady pozrú na pekného chlapa. Fešák z Írska sa zviditeľnil napríklad vo filme Match Point, či v seriáli Tudorovci. A kým v historickom počine stvárňoval silného panovníka, v súkromí už dlhodobo bojuje so závislosťou od alkoholu. 

Problémový umelec viackrát podstúpil odvykaciu liečbu, no ku chľastu sa opätovne vracia. A popíja aj v súčasnosti. Nedávno ho totiž novinári nafotili, ako prevracia fľašu alkoholu priamo na ulici. Značne zanedbaný, oblečený vo fľakatom tričku a vetrovke naruby pripomínal skôr bezdomovca, než známu hviezdu. 

Ako krásavec v jednom z rozhovorov prezradil, k chľastu pričuchol, keď mal zhruba 25 rokov. „Mal som filmovačku v Thajsku. Bol som trošku osamelý, tak som začal piť,” zaspomínal si na svoje alkoholické začiatky Jonathan, ktorý si v triezvych časoch plne uvedomoval, že jeho závislosť ho môže dostať na úplné dno. „Nechcem sa uberať týmto smerom. Chcem, aby bol môj život užitočný,” dodal umelec. Žiaľ, toto presvedčenie mu nevydržalo a dnes opäť lieta v problémoch. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu