Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Otrasná premena krásnej kráľovnej: Má vyholenú polovicu hlavy!

Natalie Dormer sa z očarujúcej kráľovnej zmenila na vyholenú divošku. Zobraziť galériu (6)
Natalie Dormer sa z očarujúcej kráľovnej zmenila na vyholenú divošku. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Umenie šokovať jej nie je cudzie! Hoci sa herečka Natalie Dormer (31) vryla do sŕdc televíznych divákov ako pôvabná aristokratka, dnes pripomína skôr drsnú vyznávačku rocku. Na červenom koberci totiž vyvolala rozruch drastickou zmenou účesu, v rámci ktorej prišla o značnú časť vlasov.

Kam sa podela jej dievčenská krása? Keď sa Natalie Dormer dočkala výraznejšej popularity u divákov pri televíznych obrazovkách, stvárňovala jednu z hlavných úloh v historickom seriáli Tudorovci. V projekte kanála Showtime sa jej totiž ušla rola Anne Boleyn, ktorá vládla anglickému ľudu v rokoch 1533 až 1536, kedy bola nemilosrdne popravená. Herečka s dlhou hrivou sa odvtedy blysla aj v ďalšom zaujímavom seriáli – Hra o tróny, no jej najnovšia vizáž cez víkend vyrážala dych.

Natalie sa v sobotu večer ocitla v centre pozornosti, keď zavítala na udeľovanie prestížnych hereckých ocenení Screen Actors Guild Awards. Na červenom koberci zažiarila v priliehavej róbe z dielne Marios Schwab, no pohľad na jej čerstvú úpravu vlasov vyvolal množstvo otáznikov. Krásna Britka si totiž nechala vyholiť takmer polovicu hlavy.

Keďže Natalie momentálne nakrúca už druhé pokračovanie snímky Hry o život: Drozdajka, pri túžbe za šokujúcim imidžom nemusela chodiť ďaleko. „Urobilo mi to vlasové oddelenie Drozdajky a veľmi sa mi to páči. Trochu som sa bála, ale bola som nadšená,“ prezradila na margo prekvapivej zmeny. Na takúto kreáciu sa už síce odhodlalo viacero hviezd, no poväčšine išlo o mladé a divoké speváčky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu