Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dcéra Toma Cruisea sa opäť vyfarbila: Ako škaredé káčatko!

Isabella Cruise má od hviezdneho imidžu adoptívnych rodičov na míle ďaleko. Zobraziť galériu (9)
Isabella Cruise má od hviezdneho imidžu adoptívnych rodičov na míle ďaleko. (Zdroj: The Picture Library)

LONDÝN – Navždy v tieni slávnych rodičov! Hoci Isabella Cruise (20) nosí zvučné priezvisko po adoptívnom otcovi Tomovi, médiá sa o ňu príliš nezaujímajú. Pred časom sa síce zdalo, že dvadsiatka sa mení na krásnu labuť, no čerstvé zábery svedčia o opaku. Prefarbená prominentka dokáže upútať iba výstredným účesom, veď posúďte sami.

Uberá sa vlastnou cestou! Začiatkom roka sme vás na Topkách informovali, že Isabella Cruise radikálne zmenila účes a odľahčila svoju líniu a zopár kilogramov. Pôvodne sa síce zdalo, že adoptívna ratolesť Toma Cruisea a Nicole Kidman je na ceste za hviezdnym imidžom, no nestalo sa tak. Nedávno si vyrazila na istú výstavu, kde priťahovala objektívy extravagantnou úpravou vlasov. V tvári však krásavicu rozhodne nepripomínala.

Isabella v súčasnosti obýva britskú metropolu, kde študuje umenie. Aj vďaka tomu sa prepracovala na výstavu surrealistických fotografií s názvom Private View For Submerged, ktorú mal na svedomí umelec Tyler Shields. Dvojica sa spolu niekoľkokrát vyfotografovala, no zelenovlasá dcéra bývalého hollywoodskeho páru tentoraz ťahala za kratší koniec. Ani čierny outfit totiž nezakryl výrazne zaoblenú figúru a aj spod mejkapu vykúkala nezdravá pleť.

Zdá, sa že Izabella má amerického životného štýlu akurát po krk a to, čo objavila na starom kontinente, jej totálne učarovalo. „Bella začala žiť v Londýne a úplne sa zbláznila do Európy. Naozaj si tu prišla na svoje a miluje všetko, čo jej Európa ponúka, špeciálne kultúru,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia pre septembrové vydanie Us Weekly. Žeby tak Isabella definitívne zamávala scientológii, ku ktorej ju za veľkou mlákou priviedol adoptívny otec?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu