Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Päťdesiatnik Tom Cruise sa mení na nepoznanie: Plastiková tvár a 9 kíl hore!

Tom Cruise prekvapil nafúknutou tvárou. Zobraziť galériu (12)
Tom Cruise prekvapil nafúknutou tvárou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – O prirodzenom starnutí nechce ani počuť! Keďže si Tom Cruise (51) už desaťročia pestuje imidž hollywoodskeho sexsymbolu, so zrelým vekom sa nevyrovnáva práve najľahšie. Útechu nachádza v kozmetických vylepšeniach, ktoré jeho tvár menia do celkom inej podoby. Zlé jazyky si navyše šuškajú, že herec sa prestal krotiť na tanieri a ručička váhy uňho začala prudko stúpať nahor.

Podobá sa na seba čoraz menej! Niet najmenších pochýb o tom, že Tom Cruise sa do sŕdc miliónov diváčok po celom svete zapísal ako jeden z najväčších zvodcov Hollywoodu. O to viac sú všetky jeho obdivovateľky sklamané, akým smerom sa hercov zovňajšok po päťdesiatke uberá. Americký Casanova sa pred pár dňami objavil medzi smotánkou, kde ho okolie doslova nespoznávalo. Takúto bucľatú tvár totiž nikdy predtým nemal.

„Tomova tvár vyzerala ako nafúknutý vankúš,“ nešetril kritikou jeden z očitých svedkov. Ten zároveň dodal, že navlas rovnaké postrehy zaznamenal aj u najbližšieho okolia. „Všetci na tom podujatí rozprávali len o tom, ako veľmi odlišne vyzerá,“ cituje slová svojho zdroja časopis Star, ktorý poprosil o názor aj renomovaného plastického chirurga. Z výpovede doktora vyplýva, že Cruise pravdepodobne podstúpil zákrok v podobe výplní. A tie mohli zanechať neprirodzený opuch.

Podľa ďalšieho Tomovho kamaráta má do očí bijúca premena tiež pôvod v narastajúcej hmotnosti. Známy päťdesiatnik vraj od rozvodu s Katie Holmes nabral úctyhodných deväť kilogramov: „Vyzerá čudne, ako keby nosil na tvári tučnú masku. Odkedy ho Katie opustila, je stále zronený a úplne zničený.“ Ako sa teda zdá, hercova naštrbená vnútorná pohoda sa nevábne odráža na jeho zovňajšku. Ostáva len dúfať, že Tom dá plastikám pokoj a v súkromí mu čoskoro svitne na lepšie časy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu