Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zo syna Toma Cruisea sa stal tučko: Zavalitý tínedžer ukázal veľký pupok!

Connor Cruise sa výrazne zaguľatil a na pláži vystavil veľké brucho. Zobraziť galériu (8)
Connor Cruise sa výrazne zaguľatil a na pláži vystavil veľké brucho. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Žúrovanie a nezdravý životný štýl si pýta svoju daň! Hoci Connor Cruise (19) herecké ambície príliš neprejavuje, po vzore adoptívneho otca o spoločnosť krásnych žien núdzu nemá. On sám pritom medzi plážovým playboyov rozhodne nepatrí. Pozrite, aký pupok veľkosti XXL opaľoval počas dovolenky v Mexiku.

Poriadne sa zaguľatil! Aj keď Connora Cruisea svet kinematografie zatiaľ veľmi neláka, večierky s dobrým jedlom a kvalitným alkoholom mu zaručene nie sú cudzie. Už dlhší čas sa totiž snaží presadiť ako DJ, preto je čulý najmä v noci. Takýto spôsob života sa však výrazným spôsobom podpísal na jeho postave. Kučeravý mladík pred pár dňami prekvapil tukovými vankúšmi, keď vyrazil za oddychom do mexickej destinácie.

Connor sa po pláži premával iba v kúpacích bermudách a s úsmevom pokukoval po svojich atraktívnych kamarátkach. V ruke mu nechýbal pohár so sladkým miešaným nápojom a neskôr si dokonca zapálil cigaretu. Popritom všetkom bezstarostne ukazoval svoje takzvané „pretekárske“ brucho – také, ktoré preteká cez okraj nohavíc. Po štíhlom dospievajúcom chlapcovi tak zrazu niet ani stopy.

Napriek tomu, že Connor sa pýši známym priezviskom, uplatnenie vraj neprišlo automaticky. „Musel som dokázať, že viem prečítať miestnosť, dostať sa do toho a priviesť dav do varu. Strávil som rok a pol tým, že som hrával tu a tam v niektorých kluboch a určití promotéri museli vidieť živú šou. Pred publikom jednoducho nemôžete klamať,“ vysvetlil adoptívny syn Toma Cruisea a Nicole Kidman v rozhovore pre Calgary Herald. Ak to však s jeho váhou pôjde takto ďalej, čochvíľa si ani nezaviaže šnúrky na topánkach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu