Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Herečka Lucia Vráblicová priznala vážne zdravotné problémy: Kvôli bolestiam skončila na operačnom stole!

Lucia Vráblicová
Lucia Vráblicová (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Piešťany opäť ožili Muchom! Kúpeľné mestečko prilákalo množstvo návštevníkov, ktorí však prišli nielen kvôli jeho kráse, kúpeľným procedúram či relaxu, ale za umením. Prednedávnom sa totiž uskutočnilo otvorenie výstavy Alfonsa Muchu s názvom Alfons Mucha a fotografia a ujsť si ju nenechalo mnoho známych tvárí.

Nechýbala ani herečka a speváčka Lucia Vráblicová, ktorá neskrývala nadšenie: „Bola som veľmi príjemne prekvapená, jeho obrazy sa dajú pozerať opakovane a tie fotografie a jeho osobné predmety sú veľkým obohatením tejto výstavy“. Herečka je však v kúpeľnom mestečku doslova ako doma. „Aby som začala od začiatku, maminka je Podolanka, čo je kúsok od Piešťan, a ocko sem chodil každoročne do kúpeľov. No a my sme tu ten čas trávili prevažne s ním. Chodila som sem každý rok už ako malé dieťa“.

Jej láska k Piešťanom však trvá dodnes: „Mne Piešťany prirástli k srdcu, neviem si predstaviť jedno leto, kedy by som sa sem nevrátila...“. Herečka sem však nechodí len za prácou a veľmi rada využíva aj kúpeľné procedúry. A ako prezradila pre Topky.sk, v lete ju tu čakajú celé tri týždne sladkého ničnerobenia. Dôvod návštevy je liečba, herečku totiž prednedávnom potrápili vážne zdravotné problémy!

Herečka Lucia Vráblicová priznala vážne zdravotné problémy: Kvôli bolestiam skončila na operačnom stole! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: PiešťanyLucia Vráblicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu