Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Danglov syn ušiel do zahraničia, on ho potrebuje doma: Zláka ho otcov rodinný podnik?!

Daniel Dangl
Daniel Dangl (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Milovníci filmového umenia a zábavy, hudby či dobrej nálady zbystrite pozornosť. Na slovenskú scénu prichádza nový medzinárodný filmový festival June Film Fest (JuFF), ktorý chce zaujať inovatívnym konceptom. A za všetkým je Dano Dangl.

Dano Dangl rúbe vysoko. Najnovšie sa zameral na nový filmový festival, ktorého je riaditeľom a producentom. Kultúry a umenia totiž podľa neho nikdy nie je dosť. June Fim Fest sa bude konať začiatkom júna v Trnave. „Áno, stále to v sebe podvedome mám… my chceme urobiť veľmi príjemné stretnutie ľudí na tých päť dní… potrebujeme sa v tejto dobe trošku tak odviazať, viac sa spájať a rozprávať“, tvrdí Dano.

Na festivale sa zúčastní tiež Danova manželka nielen ako diváčka, ale bude tam zrejme aj vypomáhať. A nielen ona. „Dcéra by tam mala brigádovať a syn, keď sa stihne vrátiť zo zahraničia, tak tak isto by brigádoval. To je taký rodinný podnik“, smeje sa Dano. Aj to je možno cesta, ako by sa mohlo niektoré z detí vybrať v jeho šľapajách. „Neviem, ja ich nejako netrápim týmto ani ich nenútim, ale nejakým spôsobom ich to baví, minimálne syna to celkom láka, takže myslím, že v budúcnosti sa možno začne viac venovať filmovej produkcii a takýmto veciam“, hovorí Dano, ktorý nepohrdne žiadnym filmom a pravidelne chodieva do kina. Tak príďte si vychutnať June Film Fest aj vy, nebude to len o filmoch, ale aj o zábave. Na niektoré sprievodné akcie kúpite lístky na Prepredaj.sk.

Danglov syn ušiel do zahraničia, on ho potrebuje doma: Zláka ho otcov “rodinný podnik”?! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: FestivalSynDano DanglJune Film Fest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu