Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Adelu nabonzoval jej blízky: TOTO na fotkách vždy skrýva! HANBÍ sa?

Adela Vinczeová v ateliéri Fera Mikloška
Adela Vinczeová v ateliéri Fera Mikloška (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Adela Vinczeová prvýkrát v salóne Fera Mikloška! Nezavítala tam celkom náhodou, bola si totiž skúšať šaty, ktoré si oblečenie na úvodný ceremoniál nového filmového festivalu v Trnave.

Galéria: Adela Vinczeová v ateliéri Fera Mikloška

Fero Mikloško teda rozhodne nezaháľa. Len čo skončilo Let´s Dance, pripravuje novú letnú prehliadku a tiež šaty pre Adelu Vinczeovú, ktorá bude moderovať júnový filmový festival June Film Fest. „Fero je jeden z najúžasnejších módnych návrhárov, milujem jeho nové koleckie, ja nie som taký verný nosič, lebo nemám veľmi kam, ale vždy sa teším, keď sa môžem obliecť do niečoho…“, hovorí Adela, ktorá mala počas tanečnej šou oblečené dva Ferove outfity.

Mikloško sa zase teší, že Adela nie je v obliekaní náročná a modely si nevyberá. „Musím naozaj povedať, že nikdy nemala výhrady voči ničomu, jedine možno kvôli čomu, je pohodlie, aby sa cítila komfortne, ale to neznamenalo, že by nám menila farby, strihy šiat, návrhy v tomto je absolútna profíčka“, ospevuje Adelu módny návrhár a prezradil, že je iba jediná vec, ktorú by najradšej skryla. Má ale aj ona nejaké obľúbené strihy či typy šiat, ktoré uprednostňuje alebo preferuje?

Adelu nabonzoval jej blízky: TOTO na fotkách vždy skrýva! HANBÍ sa? (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Fero MikloškoAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu