Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ADELA ZDUPKALA za Bezdedom: Nečakané stretnutie dopadlo nad očakávanie

Tomáš Bezdeda so synom Zobraziť galériu (10)
Tomáš Bezdeda so synom (Zdroj: FB/Tomáš Bezdeda)

BRATISLAVA - Spojili ich deti! Tomáš Bezdeda a Adela Vinczeová kedysi tvorili pár, dnes má každý z nich vlastnú rodinu. Prvé stretnutie aj s ich synmi dopadlo nad očakávanie.

Tomáš Bezdeda je hrdým otcom syna Jakuba, ktorého mu 20. júna 2023 porodila manželka Ivana. Odvtedy sú jeho dni naplnené ešte väčšou láskou, radosťou a šťastím. Tou prekypuje aj Adela Vinczeová, ktorá sa s manželom Viktorom po troch rokoch čakania stali tiež rodičmi. Ich adoptovaný syn je o čosi starší ako Bezdedov Jakub a spoločné stretnutie bolo veľmi príjemné: "Adela nás prišla pozrieť s malým a my sme ukázali nášho, vymenili sme si rôzne skúsenosti, takže to bola veľmi milá návšteva", teší sa Tomáš zo spontánneho stretnutia, ktoré iniciovala Adela počas povinností v Žiline, kde Bezdedovci žijú: "Napísala, že tu je, tak sme sa stretli a bolo to veľmi milé".

Príchodom dieťaťa do rodiny sa život úspešnej moderátorky a obľúbeného speváka od základu zmenil. V diskusiách prevažuje skôr téma týkajúca sa starostlivosti o synov a Tomáš priznáva, že viac ako gitary či spev vstupuje do popredia - ak to preženieme - téma "čo papalo, čo kakalo". Tomáš napokon prezradil aj to, čo hovorí na Adelu v úlohe mamy. Pozdáva sa mu? 

ADELA ZDUPKALA za Bezdedom: Nečakané stretnutie dopadlo nad očakávanie (Zdroj: NaJa)

 

Viac o téme: DetiTomáš BezdedaNávštevaAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu