Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bezdeda behá po koncertoch a hovorí: Mať dieťa nie je také ťažké! Kto vie, čo na to Ivana

Tomáš Bezdeda s manželkou Ivanou a synom Jakubom
Tomáš Bezdeda s manželkou Ivanou a synom Jakubom (Zdroj: FB/Tomáš Bezdeda)

BRATISLAVA – Tomášovi Bezdedovi sa 11. marec 2023 navždy vryje do pamäti. Rovnako aj dátum 20. jún 2023, kedy sa mu narodil prvý syn. Ktorý dátum bude tretí v poradí?

Tomáš Bezdeda sa v marci 2023 oženil s Ivankou, ktorá mu po pár mesiacoch porodila syna. Spevák je vzorný otec a zo syna Jakuba má veľkú radosť. Preto jemu aj rodine venuje dosť veľa času a svojej prítomnosti. Je už pripravený aj na druhé dieťa? „Náš Kubo je výborné dieťa, je pokojné, nemá plačlivé amoky, posledné dva týždne výborne spáva“, vytešuje sa spevák, pre ktorého prvé dieťa teda nie je - ako sa hovorí - účinnou antikoncepciou. Obaja rodičia majú súrodencov a určite by nejakého dopriali aj svojmu synovi. Rozhodne ich pritom nečakajú tak náročné začiatky ako to bolo v prípade Jakuba.

„Prvé mesiace, keď príde to bábätko... je to prvé dieťa, tak to je šok, ako keď spadne meteorit. Ty sa teraz na ten meteorit pozeráš, že čo s ním ideš robiť, veď to plače, žije, každé dve-tri hodiny je hore…“, vyratúva všetko, čo sa deje v rodine s príchodom dieťaťa. Kubo už však bude mať čoskoro rok a Tomáš má viac času na tvorbu a koncertovanie. Nechýba však vtedy doma? Alebo únik z domu považuje za relax a oddych? Nielen túto odpoveď sa dozviete vo videu.

Bezdeda behá po koncertoch a hovorí: Mať dieťa nie je také ťažké! Kto vie, čo na to Ivana (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: DieťaTomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu