Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zlatica Puškárová sa 3 mesiace neukázala v Televíznych novinách: Po zdravotných problémoch je SPÄŤ!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Diváci televízie Markíza mali posledné mesiace obavy o moderátorku Zlaticu Puškárovú. Od novembra sa totiž neobjavila v Televíznych novinách. Ako plavovláska vysvetlila, trápili ju nepríjemné zdravotné problémy, ktoré jej neumožňovali návrat pred kamery. Konečne je však späť - dnes opäť moderovala!

Galéria: Zlatica Puškárová

Celé 3 mesiace sa moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová neukázala v Televíznych novinách. Trápili ju nepríjemné zdravotné problémy, ktoré jej neumožňovali vrátiť sa na obraz. Začalo to komplikovaným zápalom dutín a pokračovalo nepríjemným kašľom, ktorý nie a nie prejsť. 

„Kedy sa vrátim na obraz? Neviem a ani to neriešim. Čo mám robiť, kašlem, je mi lepšie, ale nemôžem sa počas vysielania dusiť. Je to život, všetko bude v poriadku,“ vyjadrila sa ešte v decembri pre týždenník Plus 7 dní a ďalšie dva mesiace sa liečila. Dnes večer sa však divákom televízie Markíza opäť prihovorila spoza moderátorského pultíka Televíznych novín. V závere ju privítal kolega Peter Varinský slovami: "Dala si to pekne a chcem ťa takto oficiálne privítatať naspäť v tomto štúdiu", na čo Zlatica kontrovala slovami: "Ďakujem ti veľmi pekne, prežila som tu posledných 24 rokov asi..."  A aj pokračuje... Pozrite, ako jej to pristalo!

Zlatica Puškárová sa 3 mesiace neukázala v Televíznych novinách: Po zdravotných problémoch je SPÄŤ! (Zdroj: red)

Zlatica Puškárová sa 3
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: TV MarkízaTelevízne novinyZlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu