Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská návrhárka o plesových TRAPASOCH: Dámy, prosím vás, TOTO NEROBTE!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram R.J.)

BRATISLAVA - Tohtoročná plesová sezóna je v plnom prúde, no a už onedlho nás čaká najprestížnejšia udalosť tohto roka - jubilejný Česko-Slovenský ples, ktorý sa bude opäť konať pod záštitou prezidentov oboch našich krajín. I tentokrát v útrobách pražského Obecného domu uvíta mnoho známych osobností a tešiť sa môžeme aj na veľkolepé róby. Nejaké tie plesy sú však už za nami a boli sme aj svedkami nevydarených trapasov. Ako neurobiť krok vedľa?

Pred pár dňami sme sa zúčastnili na akcii, kde Zuzana Belohorcová a jej manžel Vlasta Hájek otvárali slovenskú pobočku ich realitnej kancelárie. Na tejto udalosti nemohla chýbať ani Rebecca Justh - módna návrhárka, ktorá je blízkou priateľkou bývalej moderátorky.

Slovenská návrhárka o plesových
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Galéria: Rebecca Justh

V rozhovore sme teda poklebetili aj na tému Tenerife, porozprávala nám, akí su Zuzka a Vlasta ľudia, no keď už bola príležitosť, nemohli sme vynechať ani otázky ohľadom správneho a vkusného výberu plesovej róby. 

Predsa len, Rebecca je v slovenskom módnom biznise naozaj slušná "kapacita" a za sebou má dokonca aj prehliadky na prestížnom Fashion Weeku v New Yorku. Ako na slovo vzatá odborníčka nám teda prezradila, aké sú aktuálne trendy, no aj to, čomu sa jednoznačne vyhnúť. Čo považuje za nevkusné a na čo naozaj dbať? To sa dozviete v našom rozhovore nižšie. 

Slovenská návrhárka o plesových TRAPASOCH: Dámy, prosím vás, TOTO NEROBTE! (Zdroj: Ján Zemiar )

Viac o téme: Rebecca Justh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu