Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto malo ostať za dverami ich bytu: Polnišová prezradila čarovné slovíčko jej manželstva

Petra Polnišová Zobraziť galériu (2)
Petra Polnišová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Petra Polnišová je producentkou filmu Ideme na teambuilding, v ktorom sa nájde každý z nás. Je plný humoru a situácií, ktoré sa dajú zažiť len na spoločných pracovných výletoch. Námet pritom vznikol takpovediac v kuchyni Polnišovej.

Petra Polnišová to s láskou nevzdala ani po dvoch stroskotaných vzťahoch. Po rozvode s architektom Jaroslavom Takáčom jej krachlo aj partnerstvo s francúzskym publicistom a filmárom Matthieuom Darrasom, s ktorým má dvoch synov, trinásťročného Simona a jedenásťročného Félixa. Po niekoľkých rokoch spolužitia sa tajne vydala za Juraja Brocka, čím prišla k ďalším dvom deťom. Doma je u nich teda veselo, aj keď pri všetkých starostiach im nie je vždy do smiechu: “Všetci sme nejako prepracovaní, všetci máme nejaké problémy a najlepší relax je, keď sa človek dostane do nemysliaceho módu.“ Aj preto je rada, že jej manžel i synovia majú zmysel pre humor a doma sa veľa nasmejú. 

Petra Polnišová s manželom Jurajom Brockom.
Zobraziť galériu (2)
Petra Polnišová s manželom Jurajom Brockom.  (Zdroj: CinemArt)

Každopádne Petra na premiére žiarila šťastím a Juraj ju tiež ani na chvíľku nespustil z očí. Ich vzájomnú lásku vidieť v každom geste a ako sme počuli – aj v slove. Dozvedeli sme sa totiž, ako Petra svojho manžela oslovuje.

Na margo komédie Ideme na teambuilding spolu s Jakubom Prachařom hovorí: „Najlepšie by bolo, keby diváci pred pozeraním filmu odložili svoje mozgy do igelitky a zábavu si poriadne užili.“ Má však aj doma pri dospievajúcich synoch situácie, kedy si musí takpovediac vybrať mozog z hlavy?

Toto malo ostať za dverami ich bytu: Polnišová prezradila čarovné slovíčko jej manželstva (Zdroj: NL/Martin Bublavý)

Viac o téme: RodinaPetra PolnišováSynovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu