Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Opatovského dcérka je MEGA šikovná: Naozaj sa TOTO učí ako deväťročná?

Robo Opatovský Zobraziť galériu (3)
Robo Opatovský (Zdroj: Instagram R.O.)

BRATISLAVA - Robo Opatovský je pyšným otcom 9-ročnej dcérky Hanky. Tú mu vo februári 2014 porodila manželka Katka, s ktorou sú svoji už krásnych 14 rokov. Rodinka sa aktuálne pripravuje na Vianoce, no a pri príležitosti rozhovoru o najkrajších sviatkoch v roku nám spevák prezradil aj niečo, čo nás poriadne prekvapilo!

Hanka je bezpochyby mimoriadne šikovné dievčatko.Podľa všetkého zdedila hudobné nadanie po Robovi a venuje sa aj hre na klavír. To ale nie je ani zďaleka všetko, čo táto malá šikulka dokáže. Muzika ju zjavne naozaj baví, keďže spevák uviedol, že by sa chcela venovať aj hre na gitaru. 

Opatovského dcérka je MEGA šikovná: Naozaj sa TOTO učí ako deväťročná? (Zdroj: Topky)

„Dcéra hrá na klavír, ale chcela by, aby som ju učil hrať aj na gitaru," prezradil nám Robo, ktorý zároveň dodal, že v tejto jej túžbe vidí menší zádrheľ. Hanka má totiž koníčkov a voľnočasových aktivít až-až. „Neviem, ako by to všetko stíhala," pozastavil sa sympatický muzikant a vzápäti vymenoval, čomu všetkému sa 9-ročná Hanka venuje. 

Opatovského dcérka je MEGA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ Robo Opatovský)

„Chodí na angličtinu, chodí na kreslenie, na klavír," vyrátal a a napokon nás prekvapil niečím vskutku netypickým. „Chodí na japončinu," dodal, pričom tento jazyk je naozaj niečo, čomu sa deti bežne nevenujú. „Takže, ja si myslím, že potrebuje mať aj trošku voľna, aby si odpočinula a hrala sa s kamarátkami," povedal nám Robo, ktorý tým vysvetlil, prečo sú lekcie na gitaru zatiaľ v nedohľadne. 

V rozhovore nám prezradil aj to, ako to u nich doma funguje s Ježiškom, čo prinesie ich dcérke a takisto si zaspomínal i na svoj najkrajší vianočný darček. Viac sa dozviete v rozhovore vyššie! 

Viac o téme: Robo OpatovskýHankaDcéra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu