Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúci KONIEC u porotcu jojkárskeho Talentu: Utajený ROZVOD!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Tv Joj)

PRAHA - Hoci v práci sa mu mimoriadne darí, v súkromí prežíva obrovské trápenie! Reč je o špeciálnom porotcovi jojkárskej šou Česko Slovensko má talent, českom komikovi Štěpánovi Kozubovi (27). Minulý týždeň sa totiž po štyroch rokoch manželstva v tajnosti rozviedol!

Štěpán Kozub je u našich susedov mimoriadne populárnym hercom a komikom. Hrá v reklamách, filmoch (Jackpot, Grand Prix, Spolu), bol na turné s hudobníkom Jiřím Krhutom, navyše hrá aj v divadle. Minulý rok na sklonku roka sa mu dokonca dvakrát po sebe podarilo vypredať pražskú O2 arénu a ďalšie predstavenie pridal online. 

No zatiaľ čo v práci sa mu darí, v súkromí to už také ružové nie je. Ako informuje český Blesk, jeho manželstvo s Barborou skrachovalo. Dvojica si zbohom mala povedať v úplnej tejnosti po štyroch rokoch spoločného života. Ako zistil český denník, súd ohľadom rozvodu bol zahájený ešte 1. augusta, no definitívne rozhodnutie padlo až 21. novembra.

„Určite sa k veci nebudeme vyjadrovať,“ reagovala hercova manažérka. Barbora a Štěpán sa spoznali ešte počas štúdia na konzervatóriu. Ani nie rok po svadbe v júli 2020 sa dvojici narodila dcérka Anežka (3). V tom čase začala rásť aj Kozubova sláva. Jeho manželka si však záujem verejnosti a médií veľmi neužívala a naopak, súkromie rodiny sa snažila chrániť. Manžela v spoločnosti sprevádzala minimálne.

Šokujúci KONIEC u porotcu
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook Š.K.)

Viac o téme: Štěpán Kozub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu