Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slováci NALOŽILI jojkárskemu porotcovi za okuliare: NIE JE to štýl... Nosí ich kvôli TOMUTO!

Štěpán Kozub je špeciálny porotca v šou Česko Slovensko má talent Zobraziť galériu (3)
Štěpán Kozub je špeciálny porotca v šou Česko Slovensko má talent (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už od minulej nedele majú diváci televízie Joj možnosť sledovať 11. ročník šou Česko Slovensko má talent. Tento rok sa súťaž nezaobišla bez malej zmeny. Na porotcovských stoličkách už nesedia len štyria porotcovia, ale pridali sa k nim aj špeciálni hostia. Prvým z nich sa stal český komik Štěpán Kozub. Ten poriadne rozčúlil ľudí tým, že má po celý čas na sebe slnečné okuliare. Po ostrej kritike vyšli najavo jeho zdravotné ťažkosti!

11. séria Česko Slovensko má talent minulú nedeľu odvysielala svoju prvú epizódu. Obľúbená šou sa, ako vždy, tešila pozitívnym ohlasom. Až na jednu výnimku. Slovákov poriadne rozčúlil tento detail!

Špeciálny porotca Štěpán Kozub rozprúdil v ľuďoch emócie tým, že sa na obrazovkách ukazuje v slnečných okuliaroch. Mnohým to totiž príde neosobné, arogantné či sebecké. Negatívnymi komentármi ho nešetrili a po vlne kritiky vyšlo najavo, že ich nosí zo zdravotného dôvodu.

Slováci NALOŽILI jojkárskemu porotcovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Prečo nosí Štěpán Kozub stále čierne okuliare? Nejde o žiaden módny výstrelok či neúcta voči súťažiacim. Ide o dôležitú zdravotnú pomôcku. Sú to špeciálne dioptrické okuliare na diaľku. Tmavé sú preto, pretože má diagnostikovanú svetloplachosť. Táto zdravotná pomôcka mu dennodenne veľmi pomáha. Inak by mu extrémne opuchli oči," vysvetlila Jojka na Facebook stránke Talentu. Nezabudnite ani túto nedeľu o 20:40 sledovať šou Česko Slovensko má talent!

 

Viac o téme: Česko Slovenko má talentŠtěpán Kozub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu