Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Andy Kraus v rukách lekárov: Po BEŽNOM vyšetrení… OKAMŽITÁ OPERÁCIA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec Andy Kraus (56) mal v poslednom období pocit, že začal mať problémy so zrakom. Rozhodol sa preto vyhľadať lekára. To ešte netušil, že pomerne bežné vyšetrenie u očného ho takmer v priebehu pár hodín dostane na operačný stôl...

Andy by si pri návšteve lekára ani nepomyslel, že zhoršený zrak jedného oka bude znamenať obrovský problém, ktorý bude treba akútne riešiť. „Minulý pondelok som bol u lekára s okom, lebo sa mi začal zhoršovať zrak. Tam prišli na to, že je to akútne a že sa mi odlupuje sietnica,“ prezradil pre cas.sk scenárista. 

Zákrok absolvoval takmer okamžite. „Pár hodín nato som už absolvoval operáciu, ktorá, našťastie, dopadla dobre, ale musel som jednu noc ostať prvýkrát v mojom živote v nemocnici,“ dodal Kraus, ktorý mal doteraz to šťastie, že hospitalizovaný ešte nebol.

Andy Kraus v rukách
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube.com)

Našťastie ale všetko dobre dopadlo a teraz je Andy opäť v plnom pracovnom nasadení. Oko bude v poriadku, no scenárista priznal, že naň ešte nevidí „Už nemám žiadne bolesti a fungujem normálne, stále ale na to oko nevidím a pozerám sa akoby cez filter. To sa bude pomaly lepšiť a asi za týždeň by som mal vidieť rovnako ako vtedy, keď bolo všetko v poriadku,“ dodal pre spomínaný denník Andy, ktorému želáme skoré uzdravenie. 

Andy Kraus v rukách
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CinemArt SK)

Viac o téme: Andy KrausOperácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu