Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TRAPAAAS! Herečky na odovzdávaní cien: Baby, nakupovali ste v jednom butiku?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Hneď v úvode týždňa v metropole britského kráľovstva prebehlo odovzdávanie cien Beauty Awards. Pozvané boli aj herečky, ktoré sa do povedomia verejnosti dostali vďaka reality šou Love Island. No hneď si vyrobili aj faux pas... Ehm, baby, nakupovali ste v jednom butiku?!

Herečky Olivia Hawkins a Ella Thomas sa do povedomia verejnosti dostali vďaka účinkovaniu v 9. sérii reality šou Love Island, ktorú britská televízia ITV2 vysielala začiatkom tohto roka. Odvtedy dostávajú pozvánky na rôzne prominentné podujatia. Jedným z nich bolo aj odovzdávanie cien Beauty Awards, ktoré sa konalo v pondelok. 

Dievčatá si však hneď po príchode neúmyselne vyrobili poriadne faux pas. Tmavovlásky totiž vyzerali, akoby ich jedna mater mala... Alebo minimálne, že nakupovali v rovnakom obchode. Obe totiž na slávnostné podujatie dorazili v hnedých koženkových šatách asymetrického strihu. Podotýkame, že v úplne rovnakých.

A to mnohé ženy považujú za trapas. Niet preto pochýb, že tmavovlásky pri pohľade na tú druhú neboli dvakrát nadšené. A komu pristal hnedý kúsok viac? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Ella Thomas
Zobraziť galériu (3)
Ella Thomas  (Zdroj: Profimedia)

Olivia Hawkins
Zobraziť galériu (3)
Olivia Hawkins  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Olivia HawkinsElla Thomas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu