Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žilková natáča jojkársky seriál: SEXI ako nikdy predtým... Má to však jeden HÁČIK!

Veronika Žilková Zobraziť galériu (11)
Veronika Žilková (Zdroj: Instagram VŽ)

ISTANBUL - Veronika Žilková (61) si momentálne užíva chvíle v slnečnom Turecku. Do zahraničia vycestovala za prácou, keďže momentálne Jojka natáča nový seriál s názvom Lásky v Istanbule, v ktorom budú hlavnými postavami Marián Mitaš (42) a Liv Bielovič (40). Českú herečku tvorcovia obliekli do naozaj sexi outfitu. Má to však jeden háčik!

Televízia Joj momentálne pripravuje pre svojich divákov nový seriál s názvom Lásky v Istanbule. V hlavných úlohách v ňom budú hviezdiť slovenskí herci Marián Mitaš a Liv Bielovič. Okrem ústredných postáv sa však môžete tešiť aj na iné zvučné mená!

Napríklad Daniel Žulčák, Gregor Hološka, Jana Labajová, Juraj Bača, Maroš Kramár, Ester Geislerová, Hana Holišová, Vlastina Svátková, Ondřej Sokol či Veronika Žilková. A práve posledná menovaná sa ukáže v seriáli nahá.

Žilková natáča jojkársky seriál:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tv Prima)

„Tento rok mám roztomilú ponuku od slovenských filmárov. Budem točiť v Turecku film, kde mám nahú scénu,” vyjadrila sa ešte v júni. „Takže ja teraz doma posilňujem. Hrám šialenú, takú extravagantnú výtvarníčku, ktorá sa na podporu svojho umeleckého diela proti novinárom vyzlečie. Takže posilňujem, aby som mohla ísť donaha. Dva roky denne cvičím, teraz už dokonca trikrát týždenne,” dodala so smiechom.

Momentálne sa už nachádza v Turecku a výroba projektu je v plnom prúde. „Nakrúcať sa začalo v polovici júna a bude sa točiť do polovice augusta. Následne sa bude realizovať postprodukcia. Divákov o uvedení na obrazovky budeme včas informovať,“ uviedla PR manažérka TV JOJ Michaela Saleh pre portál Telkáč.sk.

Česká herečka každodenne pridáva na sociálnu sieť Instagram príspevky z ďalekého Turecka. „Dnes točíme v Celebrity baru. Konečne som zahraničná celebrita v Turecku,“ zverila sa. Podelila sa aj s fotkami z natáčania, na ktorých bola neuveriteľne sexi. Má to však jeden háčik!

Žilková natáča jojkársky seriál:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram V.Z.)

Pod bielym sakom, ktoré podhaľovalo časti jej tela mala iba čipkovanú podprsenku. A tieto kúsky sa jej veľmi na sebe nepozdávali. „Outfit je fakt turecký. Toto by som si nikdy dobrovoľne na seba nevzala," priznala. Jej fanúšikovia sa zhodli na jednom.

„A toto vám práve pristane viac ako ten rockerský outfit v červenej sukienke a koženkovej bunde... Tu ste neskutočne elegantná a sexi," napísala istá žena pod príspevok. Podporila ju aj jej kolegyňa z pľacu. „Veronika, vyzeráš úžasne," vyjadrila sa Liv. Viac záberov z nakrúcania nového seriálu si môžete pozrieť v galérii nižšie.

Žilková natáča jojkársky seriál:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram V.Z.)

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu