Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žilkovej (61) šteklivé zábery: NAHÁ v Turecku!

Veronika Žilková Zobraziť galériu (4)
Veronika Žilková (Zdroj: Instagram VŽ)

PRAHA - Česká herečka Veronika Žilková (61) je už síce na dôchodku, ale pracovných ponúk má stále dosť. Najnovšie sa pre jeden slovenský projekt plánuje vyzliecť donaha. Svoju postavu rozhodne nezanedbáva a pravidelne maká. Veď, povedzme si pravdu, každá žena chce pred kamerami vyzerať čo najlepšie!

Veronika Žilková je známa česká herečka, ktorej talent milujú mnohí. Za sebou má už čo-to odtočené a ponuky sa jej stále len tak hrnú. Popritom ako si užíva dôchodok, vnúčatá a stará sa o svoju takmer dospelú dcéru, si občas odskočí aj na pľac.

Galéria: Veronika Žilková

V rannej relácii Novy prezradila, že najnovšie bude musieť odcestovať do Turecka, kde ju čaká nový projekt. A nebude hocijaký! Herečka totiž dostala ponuku od slovenských producentov a scény, ktoré si vo filme zahrá, budú poriadne šteklivé. Pred kamerou sa objaví v Evinom rúchu.

Žilkovej (61) šteklivé zábery:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Prima)

„Tento rok mám roztomilú ponuku od slovenských filmárov. Budem točiť v Turecku film, kde mám nahú scénu,” vyjadrila sa. Táto informácia mohla mnohých prekvapiť, keďže herečka má už po 60-tke. Ale ako každá žena, aj Veronika chce na obraze vyzerať fantasticky, a preto na svojej postave poctivo maká.

„Takže ja teraz doma posilňujem. Hrám šialenú, takú extravagantnú výtvarníčku, ktorá sa na podporu svojho umeleckého diela proti novinárom vyzlečie. Takže posilňujem, aby som mohla ísť donaha. Dva roky denne cvičím, teraz už dokonca trikrát týždenne,” dodala so smiechom.

Žilkovej (61) šteklivé zábery:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram VŽ)

Nepôjde však o jej prvú takúto snímku. Blondínka sa už pred kamerami v minulosti vyzliekla. Donaha išla napríklad aj v komédii Samorost, kde si zahral tiež legendárny Milan Lasica.

Žilkovej (61) šteklivé zábery:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Filmové studio Barrandov / Miroslav Jirsa)

 

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu