Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žilkovej radikálna ZMENA IMIDŽU: Krátke vlasy sú minulosťou!

Veronika Žilková podstúpila zmenu imidžu Zobraziť galériu (12)
Veronika Žilková podstúpila zmenu imidžu (Zdroj: ČT/ Instagram V.Ž.)

PRAHA - Známa česká herečka Veronika Žilková (61) prešla radikálnou zmenou imidžu. Na toto ju nahovorila jej dcéra Agáta Hanychová (38). Wau, je z nej úplne iný človek!

Hovorí sa, že zmena je život. A to si vo svojom pokročilom veku, povedala aj česká herečka Veronika Žilková, ktorá je mamou kontroverznej modelky Agáty Hanychovej. A práve tá ju nahovorila, aby sa nebála takpovediac svojho nového a koniec koncov aj mladšieho ja.

Herečka bola vždy všetkým známa s krátkymi blond vlasmi, no ale tie sú už dávno minulosťou. Na sociálnej sieti Instagram dopriala svojim fanúšikom dokonca živý prenos z jej neuveriteľnej premeny a celé v tom má prsty Agáta. Takto ju inšpirovala.

Veronika Žilková zmenila svoj imidž
Zobraziť galériu (12)
Veronika Žilková zmenila svoj imidž  (Zdroj: Instagram V.Ž.)

„Dnes trávim dievčenský čas v salóne,“ napísala Veronika pod svoj príspevok, kde ešte stále vidno jej pôvodné krátke vlasy. Tie sa však rozhodla vylepšiť... „Staré mením za nové,“ poznamenala herečka, pretože podstúpila ich predĺženie, rovnako ako má aj jej spomínaná dcéra. 

Veronika sama priznala, že sa takejto radikálnej zmene imidžu dlho bránila, no napokon do toho išla. „Hovorila som si, že mi to bude nepríjemné. Ja neznesiem ani umelé nechty, ale musím povedať, že som nadšená,“ nešetrila chválou herečka, o čom svedčí aj jej ďalšie foto. A vďaka tomuto zásadnému rozhodnutiu omladla o niekoľko rokov a doslova žiari. Veď posúďte sami.

Veronika Žilková zmenila svoj imidž
Zobraziť galériu (12)
Veronika Žilková zmenila svoj imidž  (Zdroj: Instagram V.Ž.)

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu