Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žilkovej trauma: Vianoce poznačila smrť!

Veronika Žilková Zobraziť galériu (2)
Veronika Žilková (Zdroj: CT)

PRAHA - Vianoce sa zvyčajne spájajú s radosťou. Bohužiaľ, mnohí ľudia vo sviatočný čas zažili aj nepríjemné chvíle a spomienkam sa úplne ubrániť nedá... Aj herečka Veronika Žilková si v sebe nesie vianočnú traumu.

Veronika Žilková je pomerne aktívna na sociálnej sieti Instagram, kde pred pár dňami radila ľuďom, aby si zo sviatkov nerobili stres a naladili sa na ducha Vianoc, teda pokoj a radosť. 

Ona sama ale vzápätí priznala, že najkrajšie sviatky roka sa jej nespájajú len s príjemnými spomienkami. „Ja mám stále z Vianoc traumu. Možno preto, že v detstve sme nemali veselé Vianoce,” prezradila. 

Žilkovej trauma: Vianoce poznačila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČT)

Práve v čase počas týchto sviatkov sa totiž jej otcovi vynárali spomienky na smrť brata. „Otcovi zomrel 16-ročný brat na Štedrý deň, takže sa to vždy nieslo v duchu tej zlej spomienky. Takže preto ja tie Vianoce nemám rada. Ja o tom veľmi nerozprávam, vlastne ste prví, komu to hovorím, ale o to viac by práve mal človek prekonávať nejaké zle zážitky a robiť sviatky maximálne o tej pohode a bez nejakej hystérie,” povedala svojim fanúšikom v nedávnom živom vysielaní. 

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu