Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mrazivá skúsenosť českej herečky: Na nakrúcaní si našla syna!

Anna Geislerová
Anna Geislerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nakrúcanie, na ktoré nikdy nezabudne. Česká herečka Aňa Geislerová (47) si našla na pľaci syna!

Pred pár dňami sa uskutočnila predpremiéra filmu Smršť a pri tejto príležitosti sme vyspovedali aj hlavnú hrdinku tohto počinu Annu Geislerovú. „Ja takéto filmy rada natáčam, takže som nadšená,“ opísala svoje pocity hneď v úvode. Aj keď bývajú natáčania ťažké, herečka priznáva, že hneď, keď zhasnú kamery na svoju postavu "zabudne". Oddeľuje totiž prácu a súkromný život.

Galéria: Aňa Geislerová

„To je nový trend riešiť tú psychohygienu, ja sa s takýmto termínom stretávam až teraz po 40 rokoch. Ja si myslím, že to je vec, ktorú ma človek tak vo vnútri nastavenú. Síce strávim ťažký deň na pľaci, ale mne stačí, že si dám dobrú večeru s kamarátmi a je mi zase dobre,“ priznala. Jedno nakrúcanie jej však v pamäti utkvelo a myslí na neho dodnes.

„Niekedy to je hlboko zaryté, pretože to telo to vníma reálne. Všetky tie emócie si reálne odžije. Minulý rok v októbri som dotočila film Karavan. To bolo tak zvláštne a intenzívne natáčanie. Taký blízky vzťah s mentálne postihnutým synom. S chlapcom, ktorý má downom syndróm. Stále to mám v sebe, toto vypnuté nemám a vlastne sa vídame. Tam je to zvláštne, tam mám naozaj pocit, že som získala štvrté dieťa. To si myslím, že mi zostane na celý život," prezradila. 

Mrazivá skúsenosť českej herečky: Na nakrúcaní si našla syna! (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Anna GeislerováSmršť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu