Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Partnerka slovenského hokejistu: Dieťa STÁLE nechce... On s tým v pohode nie je!

Nela Slováková a Lukáš Kozák Zobraziť galériu (3)
Nela Slováková a Lukáš Kozák (Zdroj: Instagram L.K.)

PRAHA - Influencerka Nela Slováková (33) sa už dlhší čas netají tým, že deti nechce. Jej údelom vraj nie je priniesť na túto planétu ďalší život. Ako však najnovšie prezradila, jej partner, slovenský hokejista Lukáš Kozák (31), to necíti rovnako ako ona.

Česká podnikateľka Nela Slováková a slovenský hokejista Lukáš Kozák sú spolu už 5 rokov. Pri takomto čísle by každý očakával, že svoj vzťah posunú na vyššiu úroveň a založia si rodinu. Opak je však pravdou. Influencerka je spokojná so svojím životom tak, ako ho žije a svoju momentálnu situáciu neplánuje meniť.

Galéria: Nela Slováková

Už dlhšie sa totiž netají tým, že deti nechce. „Asi som sebecká,” povedala dôvod, prečo sa tak rozhodla, v podcaste Devadesátky by 90s Kiddo. „Nikdy som nechcela. Nikdy. Za prvé – je to môj život. Niekto si napríklad povie, že: Áno, tá je hlúpa, údel je mať dieťa. Ale niekto chce a niekto nechce. Možno to budem niekedy ľutovať a možno ho budem mať,” vyjadrila sa. Sama si nevie predstaviť, že by mala dieťa v mladosti, keďže si vtedy chcela ešte užívať.

Moderátor sa jej následne opýtal, či to Lukáš cíti rovnako a potomkov tiež nechce. „Chce,” odpovedala rázne a on sa nestačil diviť. Tiež podotkol, že by v budúcnosti mohol u nich nastať kvôli tomu problém, ale to už Nela mlčala a nereagovala na to.

Partnerka slovenského hokejistu: Dieťa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NS)

„Teraz mám 33 rokov, mám super naštartovanú kariéru, zarábam skvelé peniaze, môžem cestovať po svete. Áno, môžem s dieťaťom, ale je to proste iné, takže momentálne nie. Možno neskôr. Pre mňa je neskôr tak o 5 rokov, úplne, že najskôr. To budem mať 38. Je milión ľudí, ktorí mali prvé dieťa v 38,” vyhlásila a ako príklad uviedla Moniku Marešovú, manželku Leoša Mareša. „Za mňa to nie je nič zlé, mať dieťa v 40-ke,” dodala.

Nela Slováková a Lukáš Kozák
Zobraziť galériu (3)
Nela Slováková a Lukáš Kozák  (Zdroj: Instagram N.S.)

Ak by jej však nebolo dopriate mať vlastné dieťatko, má aj záložný plán. „Niekomu zachránim život, adoptujem si a postarám sa mu o lepší život,” prezradila s úsmevom. Moderátor však zostal v nemom úžase a opýtal sa jej, či je s týmto všetkým jej partner v pohode. „Nie,” odpovedala opäť odmerane. Nuž, uvidíme teda, ako to s týmto vzťahom dopadne... 

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu