Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kalisová s obrovskou modrinou na tvári: V Markíze zachraňovali situáciu!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (16)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram MK)

BRATISLAVA - So slovenskou moderátorkou Miriam Kalisovou (37) majú maskéri plné ruky práce. Jej tvár totižto zdobí obrovská modrina. Fú Miriam, čo si robila?

Moderátorka Miriam Kalisová patrí medzi sympatické tváre z televíznych obrazoviek. Už nejaký ten rok moderuje markizácky Reflex, kde sa o jej dokonalý look a aj mejkap stará tím profesionálov. No tentokrát sa pri Miriam poriadne zapotili.

Kalisová s obrovskou modrinou
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: TV Markíza)

Moderátorka totiž na sociálnej sieti v poslednom období pridávala zábery, z ktorých je zjavné, že s Miriam niečo nie je v poriadku a je akási iná. „Vždy som chcela vidieť, ako by som vyzerala so širokou čeľusťou,“ zverila sa moderátorka svojim fanúšikom cez Instagram. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že išlo o estetické vylepšenie a zvýraznenie sánky. Opak je však pravdou.

Miriam Kalisová
Zobraziť galériu (16)
Miriam Kalisová  (Zdroj: Instagram M.K.)

Miriam podstúpila celkom bežný stomatologický zákrok a neskôr odhalila aj to, ako jej krásnu tvár postupom času začala "zdobiť" vskutku obrovská modrina. „Môj zubársky denníček pokračuje. V sobotu zmizol opuch a prišla modrina. Sranda, ako zliezla dolu. Mám to na oboch stranách,“ informovala dnes svojich priaznivcov Miriam po tom, čo jej v zubnej ambulancii chirurgicky odstránili osmišky, tzv. zuby múdrosti.

Miriam Kalisová s obrovskou modrinou na tvári
Zobraziť galériu (16)
Miriam Kalisová s obrovskou modrinou na tvári  (Zdroj: Instagram M.K.)

Kto si týmto prešiel, veľmi dobre vie, aká je to bolesť a že to nie je nič príjemné. Napriek dvom nepekným modrinám to však moderátorka zvládla a po rekonvalescencií sa už opäť postavila aj pred kameru v spomínanej relácii. Fú, no ale v Markíze maskéri zjavne mali čo robiť, aby zachránili situáciu a takpovediac zakamuflovali Kalisovej nedokonalosti. Ako sa im to podarilo, ste si mohli pozrieť v dnešnom Reflexe.

Miriam Kalisová v Reflexe po zákroku
Zobraziť galériu (16)
Miriam Kalisová v Reflexe po zákroku  (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu