Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská herečka oznámila radostnú NOVINKU: Budem MAMA!

Natália Puklušová Zobraziť galériu (8)
Natália Puklušová

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Natália Puklušová (39) vyšla s pravdou von. So svojím priateľom Michalom čakajú potomka. Svoju radostnú novinku oznámila priamo na ulici a ako inak - spevom.

Natália Puklušová je tehotná (Zdroj: Instagram N.P.)

A je to vonku! Slovenská herečka Natália Puklušová bude mamou. O radostnú novinku sa podelila so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnej sieti Instagram, kde sa z ničoho nič v jednom zo svojich príbehov priznala k tomu, že je tehotná.

Natália Puklušová s priateľom Michalom
Zobraziť galériu (8)
Natália Puklušová s priateľom Michalom  (Zdroj: Instagram N.P.)

Celé to však začal jej priateľ Michal, ktorý toto tajomstvo už nedokázal v sebe udržať, a tak v náznakoch rozprával o tom, ako ich onedlho bude o jedného viac. A tu už herečka musela vyjsť s pravdou von.

„Keď už si to načal... Vidíte, áno, dobre vidíte. Veľká som, tučná som. Budem mama,“ pokračovala Natália ďalej spevom o tom, že je v požehnanom stave. Dokonca hneď prezradila aj pohlavie bábätka – herečka nosí pod srdcom dievčatko. 

V ďalšom jej príspevku všetkým dala jasne najavo, že jej telo sa začína postupne meniť. „Už sa nezapnem do kostýmu,“ uviedla. K budúcemu prírastku srdečne gratulujeme. A to, ako Natália oznámila, že čaká bábätko, si môžete pozrieť vo videu vyššie.

Natália Puklušová je tehotná
Zobraziť galériu (8)
Natália Puklušová je tehotná  (Zdroj: Instagram N.P.)

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu