Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NEUPRAVENÁ Miriam Kalisová: Strapatá a bez mejkapu... Takto ju na obrazovkách neuvidíte!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (3)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram MK)

BRATISLAVA - Moderátorku Miriam Kalisovú môžete poznať z obrazoviek televízie Markíza, kde uvádza reláciu Reflex. Pred vysielaním sa vždy odovzdá do rúk maskérok a tie na jej tvári vyčaria tip-top mejkap. Na kamere ju tak diváci už vidia dokonalo upravenú. Ale ako vyzerá markizácka mamička mimo vysielacieho času? Občas neupravená a strapatá!

Miriam Kalisová sa už dlhé roky prihovára ľuďom prostredníctvom markizáckej relácie Reflex. Diváci si ju za ten čas veľmi obľúbili, a tak sa stala neodmysliteľnou súčasťou tohto televízneho programu. Na obrazovkách sa strieda so svojimi kolegyňami, moderátorkami Kvetkou Horváthovou a do ich tímu pred časom pribudla aj Kristína Kövešová.

Galéria: Miriam Kalisová

Vždy elegantne oblečené a dokonalo upravené - presne takto spomínané moderátorky poznáme z obrazoviek Televízie Markíza. Miriam taktiež nepatrí medzi výnimky a pred svojím vstupom do štúdia sa zverí do rúk maskérok. Tie ju učešú a nalíčia a až potom je markizáčka pripravená odmoderovať reláciu. Diváci sú tak zvyknutí na jej tip-top vizáž a práve preto je veľkým prekvapením, keď sa ukáže bez akýchkoľvek líčidiel.

NEUPRAVENÁ Miriam Kalisová: Strapatá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Na sociálnej sieti Instagram sa Miriam najnovšie pochválila záberom, kde je úplne "nahá". Fotografia bola zrejme zachytená v momente, keď sa moderátorka prebudila po dobrom spánku. Neupravená, strapatá, prosto úplne prirodzená. A ako sama priznala, ani ona nie je bez mejkapu dokonalá – práve preto sa rozhodla podstúpiť neinvazívny zákrok zvaný mezoterapia.

„Tak dobré ránko bez mejkapu a bez filtra, nech vidíte moje "podočie"... Mne osobne mezoterapia v okolí očí porobila zázraky,” zverila sa svojim fanúšikom. Miriam sa na tento zákrok odhodlávala dlho, ale bála sa ho, keďže je pri ňom nutné použiť ihlu. „Strašne sa bojím ihiel... Mám veľmi tenučkú kožu pod očami,” dodala. No vyzerá to tak, že sa moderátorka konečne zbavila nedokonalosti, ktorá ju dlho trápila.

NEUPRAVENÁ Miriam Kalisová: Strapatá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

 

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu