Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Monika Haklová ukázala najmladšiu dcéru (13): Aha, tá ale poriadne vyrástla!

Monika Haklová Zobraziť galériu (4)
Monika Haklová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v priestoroch jednej z bratislavských reštaurácií konala tlačová konferencia k Fight Night Challenge. Neoddeliteľnou súčasťou tohtoročnej výzvy je aj trojnásobná mamička Monika Haklová (48). Na tlačovku ju prišla podporiť aj jej najmladšia dcéra Charlotte. Wau, tá ale poriadne vyrástla!

Včera sa priaznivci boxerských zápasov konečne dočkali dlhoočakávanej tlačovej konferencie k Fight Night Challenge. Napätie medzi súpermi sa pomaly stupňovalo. Po niekoľkých pokojných staredownoch sme boli svedkami aj jedného poriadne vyostreného. Fighteri začali do seba strkať a doslova si na pódiu nič nedarovali. 

Galéria: Tlačová konferencia Fiight Night Challenge

Štvrtý ročník je tiež plný zmien. Na poste moderátora sme tentokrát mohli vidieť úspešného zápasníka Samuela Piráta Krištofiča, ktorý vystriedal Karlosa Vémolu a Attilu Végha. Attila sa síce moderátorskej stoličky vzdal, ale jeho priaznivci ho môžu už v máji vidieť v zápasníckom ringu. Obmena moderátorov priniesla istú sviežosť, ktorú mohol oceniť najmä divák. Avšak toto nebola jediná zmena, ktorá nastala. 

Tlačová konferencia Fight Night Challenge (Zdroj: Maarty)

Po tom, ako Kristián Mesíček napadol policajta a Imrichovi Baronovi Štefánikovi zranenie zabránilo ďalej pokračovať v trénovaní, bola organizácia Fight Night Challenge nútená ich nahradiť. A tak napríklad bývalý farmár Šimon Koleň, ktorého čakala odveta s Kristiánom, dostal ako súpera Nathana Dzabu, známeho z markizáckej šou Love Island. Spomenutí farmári, ktorí už ďalej vo výzve nepokračujú, sa na tlačovke neukázali.

Tlačová konferencia Fight Night Challenge
Zobraziť galériu (4)
Tlačová konferencia Fight Night Challenge  (Zdroj: Ján Zemiar)

V priestoroch jednej z bratislavských reštaurácií ale nechýbala bývalá farmárka Monika Haklová, ktorá je tento rok neoddeliteľnou súčasťou spomínanej organizácie. Po prijatí ponuky sa vo svojich 48 rokoch ukáže v ringu s o 17 rokov mladšou súperkou Dagmar Kubinovou, ktorá hviezdila na minuloročnej Farme.

Monika neskrýva nadšenie z výzvy a do Bratislavy zavítala aj so svojou najmladšou dcérou. Presnejšie ide o 13-ročnú Charlotte. Monika je okrem nej ešte matkou dvoch dospelých detí, a to Chiary a Filipa. Pozrite, ako jej najmladšia dcérka rastie do krásy! 

Monika Haklová ukázala najmladšiu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook M.H.)

Monika Haklová s najmladšou dcérou
Zobraziť galériu (4)
Monika Haklová s najmladšou dcérou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Monika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu