Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Haklová opäť PROVOKUJE NAHÁ: Intímne partie si zakrývala len listami!

Monika Haklová Zobraziť galériu (3)
Monika Haklová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha! To je postavička ako lusk. O bývalej farmárke Monike Haklovej je známe, že rada provokuje. Najnovšie sa ukázala úplne nahá a intímne partie si zakrývala len listami. A nie hocijakými!

Monika Haklová sa zviditeľnila ešte v roku 2012, keď sa prihlásila do markizáckej reality šou Farma. V tom čase sa zaryla do pamäti mnohým Slovákom, ktorí na jej výrazné správanie spomínajú dodnes. Blondínka sa z verejného sveta tak celkom nevytratila.

Minulý rok sa mala objaviť v boxerskom zápase organizácie Fight Night Challenge, no žiaľ, tesne pred ním sa vážne zranila, a tak jej nič iné nezostávalo, len istý čas doma oddychovať. Hneď, ako sa dala dokopy, sa opäť vrátila do svojho fitness režimu, vďaka ktorému má aj v jej veku postavu bohyne.

Monika Haklová
Zobraziť galériu (3)
Monika Haklová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zakaždým to dokazuje na sociálnej sieti Instagram, kde rada svojimi fotografiami a videami provokuje. Najnovšie sa pochválila novým odvážnym záberom. Pred objektív sa postavila úplne nahá! Intímne partie si zakrývala len listami konope. Na takéto fotenie by nemala odvahu len tak každá! Veď pozrite.

Haklová opäť PROVOKUJE NAHÁ:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Monika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu