Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Krainová OTVORENE prehovorila k HEJTEROM: Toto je ŠIKANA… Všetky HNIDY ZALEZTE!

Simona Krainová Zobraziť galériu (15)
Simona Krainová (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Česká topmodelka a dvojnásobná mamička Simona Krainová (50) je bezpochyby krásnou ženou, ktorej je čo závidieť. No okrem komplimentov na jej adresu, dennodenne počúva aj veľa hejtov či urážlivých slov. A s tým sa rozhodla bojovať po svojom. Všetkým neprajníkom odkázala...

Rozhovor so Simonou Krainovou (Zdroj: Maarty Von B)

Vo svete modelingu sa Simona Krainová pohybuje už od roku 1989. Jej krásu a pôvab si všimli popredné modelingové agentúry aj v New Yorku či v Paríži. Šarmom oplýva aj v pokročilom veku a asi ťažko by jej niekto hádal, že má za sebou už okrúhle výročie. Veru tip-top postavu jej môže závidieť nejedna žena.

Simona Krainová odrovnala fanúšikov
Zobraziť galériu (15)
Simona Krainová odrovnala fanúšikov  (Zdroj: Instagram S.K.)

Okrem slávy a úspechu, si však na svoju adresu vypočula už kadečo. Žiaľ, veľakrát sú to nechutné veci, ktoré rapídne zasahujú do jej súkromia. Slová uznania a chvály sú potláčané množstvom urážok, nadávok či hejtov, ako nám aj samotná modelka nedávno prezradila.

Prečo sa však Simona rozhodla zatočiť s hejtermi po svojom a čo im odkázala? Ja som si hovorila, že je to svojim spôsobom šikana, ktorá by sa mala riešiť,“ začala náš rozhovor. Keďže má aj vlastnú módnu značku, tak jej prišiel na um geniálny nápad. Rozhodla sa všetkým ľuďom ukázať, aké správy jej chodia. Vybrala si tie “najlepšie perličky“ a použila ich pre svoj brand.

Simona Krainová
Zobraziť galériu (15)
Simona Krainová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Hovorila som si, že prečo o tom nehovoriť nahlas a prečo to niekam neprefotiť, aby tí ľudia videli, čo čítam dennodenne a s čím sa musím stretávať. Pretože veľa ľudí si len povie: si celebrita a mala by si to brať, ale to nie sú konštruktívne rady alebo veci, ktoré vám tí ľudia hovoria. To sú fakt urážky a pľuvanie a ja si fakt myslím, že je to svojím spôsobom psychická šikana, takže som s tým chcela ísť von, aby to ľudia videli a viac sa o tom rozprávalo, pretože to nie je normálne,“ otvorene prehovorila pre Topky.sk.

Dokonca všetkých svojich neprajníkov prirovnala k parazitu a pevne verí, že: „Možno všetky tie hnidy raz zalezú a budú mať strach,“ dodala modelka. V rozhovore nám okrem iného prezradila, či mala osobnú skúsenosť s vyhrážkami, ale aj to, ako bude tráviť tohtoročné leto. Viac sa už dozviete vo videu vyššie.

 

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu