Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ups, žiadny moderátor neprišiel do práce: V televíznych novinách hasili PRÚSER!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Tak toto je naozaj ojedinelá situácia! V televíznom štúdiu, hlavne pri živom vysielaní, sa môže stať naozaj hocičo, ale moderátorom televízie Prima sa podaril naozaj špeciálny trapas. Nikto neprišiel do práce!

V televíznych správach sú viac-menej stabilné dvojice, diváci si však už zvykli, že v prípade dovoleniek či choroby vidia aj menej bežné zostavy moderátorov. Aktuálne vyšlo najavo, prečo kedysi správy na Prime hlásili dvaja muži. 

Moderátor Roman Šebrle teraz v rozhovore prezradil, že sa im stal nezvyklý trapas a musel sa hasiť prúser. „Nám sa raz stalo, už je to teda dosť rokov, že sme si s kolegami zle prehodili služby. Bolo to vtedy, tuším, pre nejakú chorobu. A keď bolo okolo piatej, tak sme zistili, že žiadna z moderátorských dvojíc nie je v práci,” prezradil pre denik.cz. „Situáciu sme samozrejme vyriešili, len v ten večer mali diváci zážitok z dvojice Roman a Karel,” dodal so smiechom. 

Roman Šebrle a Karel Voříšek
Zobraziť galériu (7)
Roman Šebrle a Karel Voříšek  (Zdroj: Tv Prima)

Roman Šebrle je bývalý športovec, olympijský víťaz v desaťboji, a ako priznal, moderátorské začiatky neboli ľahké. „Pre mňa to na začiatku nebolo vôbec jednoduché, nemal som žiadnu skúsenosť s tým, čo sa bude diať. Musel som sa s tým zžiť a veľa sa toho naučiť,” priznal. 

Aktuálne je po odchode Evy Perkausovej na materskú dovolenku jeho kolegyňou Soňa Porupková, ktorá je zároveň aj učiteľkou rétoriky, takže v oblasti hovoreného slova je odborníčkou. „Osobne musím povedať, že Roman na sebe skvele zapracoval, neskutočne sa posunul. Obdivujem, že musel naskočiť do rozbehnutého vlaku moderovania a bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností sa posadil pred televízne kamery. Len ľudia z brandže vedia, aké náročné to je, aj keď to v televízii môže vyzerať jednoducho,” zložila bývalému športovcovi poklonu. 

Soňa Porupková a Roman Šebrle
Zobraziť galériu (7)
Soňa Porupková a Roman Šebrle  (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Roman Šebrle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu