Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dara Rolins UKÁZALA milovaného člena rodiny: Prosí o pomoc… Situácia je KRITICKÁ!

Speváčka Dara Rolins Zobraziť galériu (14)
Speváčka Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA - Známa slovenská speváčka Dara Rolins (50) nemá problém podeliť sa na sociálnych sieťach o svoje súkromie a odhaľovať z rodinného kruhu tých, na ktorých jej najviac záleží. Tentokrát však cez jedného z nich žiada o peniaze.

Hoci sa v poslednom čase vysmiata od ucha k uchu necháva obľúbená speváčka Dara Rolins zvečňovať po boku svojho pána božského, predsa len sú veci, čo ju trápia. Aktuálne dokonca žiada ľudí o pomoc, keďže podľa jej slov situácia je kritická.

Dara Rolins UKÁZALA milovaného
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Na svojom instagramovom profile zverejnila fotografiu so svojím milovaným štvornohým miláčikom a všetkým prehovorila do duše. „Viem, že nie každý psík má také šťastie ako ten náš, presnejšie naša milovaná Foxinka. A pretože ich je príliš mnoho týraných, opustených a hladných, chcem vás poprosiť o ľubovoľný finančný príspevok na pomoc útulkom, ktoré všetky tieto smutné zvieratká zachraňujú a starajú sa o ne,“ začala svoju prosbu Dara.

Dara Rolins prosí o pomoc
Zobraziť galériu (14)
Dara Rolins prosí o pomoc  (Zdroj: Instagram D.R.)

„Situácia v útulkoch je extrémne kritická, premnožené mačky, šteniatka medzi odpadkami... Chcem poprosiť tých, ktorí majú srdce a zdravý rozum, aby sa spolu so mnou zapojili do celorepublikovej zbierky Deň zvierat, ktorej úlohou je pomôcť a rozdeliť peniažky všetkým útulkom,“ dodala speváčka a takýmto spôsobom ukázala, že aj ona má srdce na správnom mieste a prostredníctvom svojej známej tváre sa snaží pomôcť opusteným chlpáčom. Aj vďaka nej sa doteraz podarilo vyzbierať skoro 2 milióny českých korún.

Dara Rolins prosí o pomoc
Zobraziť galériu (14)
Dara Rolins prosí o pomoc  (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu