Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrôza pred Vianocami: Veronika Žilková mala desivú NEHODU... Úplne ROZMLÁTILA AUTO!

Veronika Žilková na rok 2022 zrejme nebude spomínať v dobrom. Zobraziť galériu (5)
Veronika Žilková na rok 2022 zrejme nebude spomínať v dobrom. (Zdroj: CT)

PRAHA - Rok 2022 nepatrí v živote českej herečky Veroniky Žilkovej (61) k tým najšťastnejším. Začala ho nečakaným rozchodom s manželom Martinom Stropnickým, ktorý jej rozvod oznámil cez e-mail. No a ukončuje ho tiež nepríjemne. Cez víkend mala totiž v Prahe desivú nehodu. Úplne rozsekala svoje auto!

Blížia sa sviatky pokoja a mieru, no Veronika Žilková namiesto rodinnej pohody prežíva len ďalšie stresy. Ako totiž priznala v jednom zo svojich streamov na sociálnej sieti Instagram, cez víkend mala desivú nehodu. Svoju milovanú Toyotu úplne roztrieskala. A hoci najprv o búračke veľmi rozprávať nechcela, nakoniec niečo prezradila. 

Galéria: Veronika Žilková

„Ja vám to teda poviem: Ja som skrátka včera rozsekala auto. Jednoducho sneh, Praha... Našťastie som živá a nikomu sa nič nestalo,“ prezradila svojim sledovateľom uznávaná česká herečka, ktorej však nehoda poriadne narušila plány. „Tešila som sa na to, že budem mať voľno a zatiaľ budem lietať po opravách,“ dodala. 

Zdá sa teda, že rok 2022 Žilkovej veľmi nepraje. Okrem toho totiž musí riešiť aj rozvod s Martinom Stropnickým, ktorý sa s ňou v marci rozišiel cez e-mail. Tak snáď jej ťažké rany osudu pomáha zvládnuť aspoň jej nový priateľ a bývalý člen kapely Argema Josef Holomáč... A už čoskoro tu máme rok 2023, ktorý už azda bude pre Veroniku príjemnejší. 

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu