Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NEUVERITEĽNÁ príhoda krásnej Alagič: Išla spať a… Ráno sa zobudila DOKALIČENÁ!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Obľúbená moderátorka Jasmina Alagič (33) je vzornou matkou, ktorá sa príkladne stará o svojho syna Sanela a tiež mu čo-to aj dovolí. No tentokrát veru na jeho vrtochy a hry doplatila, a to doslova, nepekným spôsobom. Odniesla si to jej krásna tvárička. Och, ako to teraz vyzerá?

Jasmina Alagič utrpela záhadný úraz (Zdroj: Instagram J.A.)

Je až neskutočné, čo sa pôvabnej slovenskej moderátorke Jasmine Alagič stalo. Sama tomu nemohla uveriť. Včera sa na sociálnej sieti podelila so svojimi fanúšikmi až s priam neuveriteľnou príhodou.

Ako informovala, jej malý syn Sanel má miestami toľko fantázie v jeho detskej hlave, že to niekedy býva až zarážajúce. Najnovšie si vymyslel, že má nových najlepších kamarátov, a to nie tak hocijakých – sú to vínové vývrtky, ktorým dal aj mená. „Sanelko má nových bffs a je jasné, že musia spať zakrytí s nami,“ napísala moderátorka pod svoj príspevok.

Jasmina Alagič na synove hry doplatila
Zobraziť galériu (13)
Jasmina Alagič na synove hry doplatila  (Zdroj: Instagram J.A.)

No a ako vzorná a milujúca matka mu vyhovela a veru na to aj nepekným spôsobom doplatila. Z postele vstala totiž mierne dokaličená a s nie príliš lichotivou ranou na čele. „Ráno som sa zobudila s týmto, chápete? Spať som išla úplne v pohode,“ začala svoju príhodu Jasmina.

Jasmina Alagič na synove hry doplatila
Zobraziť galériu (13)
Jasmina Alagič na synove hry doplatila  (Zdroj: Instagram J.A.)

Dokonca jej na záhadnú ranu ľudia začali vypisovať, či to nebol aj nejaký duch. No ona presne vedela, od čoho to má. A tu sa vraciame späť k jej rozkošnému synovi. Uvedomila si totiž, že zaspávala s kovovým predmetom na otváranie vínových fliaš a takto to okomentovala: „Pretože, som zabudla, že kvôli nášmu synovi som išla spať s vývrtkou,“ vtipne sa rozohnila moderátorka počas jazdy v aute.

Nuž, teraz musí znášať následky za vrtochy svojho syna a zdá sa, že na pár dní poznačená škrabancom bude musieť zrejme použiť o niečo viac mejkapu ako doteraz. 

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu